Incehesap Ram Saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
20
dün gece sıcak fırsatlardan görüp lexar thor 2x16 olmak üzere toplamda 2 adet toplam 64 gb ram aldım ürün iptal ediliyor madem iptal edeceksiniz satmayın kardeşim sattığınız malın arkasında durun vatan gibi olamıyorsanız kapatın şirketi bu nedir ya

bomboş konu alırken bilirsin iptal olacağını, vatan bile bu fiyata vermedi. konu açmak yerine günlüğüne yaz

ara müşteri hizmetlerini ağla hıçkır belki gönderirler

bomboş konu alırken bilirsin iptal olacağını, vatan bile bu fiyata vermedi. konu açmak yerine günlüğüne yaz
vatan nereye vermedi kardeşim
vatan bu fiyatlara ram dağıttı bilmeden yorum yazma bari kardeşim benim incehesap çalışanı falan mısın

müşteriyi değil firmayı haklı görmeye alışmış koyun zihniyeti hangi partiye verdin oyunu acaba
koyun senin gibilere denir. dolandırıcılıktan içeri atılmanız lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatan nereye vermedi kardeşim

vatan bu fiyatlara ram dağıttı bilmeden yorum yazma bari kardeşim benim incehesap çalışanı falan mısın
vatan 6bine vermedi en düşük 9bine vardı

incehesapta hangi mevkide çalışıyorsun acaba
ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz departmanı, tebilonda yürü lan teneke departmanında da part çalışıyorum. sinerjide de kaale almama bölümündeyim yüklü kazanıyorum

kardeşim benim ağlama zırlama muhabbeti yok burada
Allaha şükür durumum var kasam da var 2. kasayı topluyorum alıyoruz iptal oluyor vatanda da bu fiyatlara satıldı ürün iptali olmadı abdullah abi de oradan ram çekti sattıkları fiyatı mı bilmiyor incehesap ürünü stoklara koyarken fiyat etiket kontrolü yoksa zaten diyecek daha da bir şey yok

dün gece sıcak fırsatlardan görüp lexar thor 2x16 olmak üzere toplamda 2 adet toplam 64 gb ram aldım ürün iptal ediliyor madem iptal edeceksiniz satmayın kardeşim sattığınız malın arkasında durun vatan gibi olamıyorsanız kapatın şirketi bu nedir ya
gece 2de adamlar keyfine indirim yapmayacağına göre, indirim adıyla aldığın ürünün reklamını da yapmadıklarına göre demek ki yazılımsal sorun olmuş kimse size 15 liralık ürünü 5 liraya vermek zorunda değil online ürün alıyorsun gidip mağazadan etiketi görüp bile almıyorsun böyle şeyler olabilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,679
Üyeler
197,960
Son üye
yusuff54
Geri