- Konu Sahibi Konu Sahibi
iptal etsem 3.500 TL fark çıkıyoriptal et eğer ürünü kargolarlarsa montajı yaptıkları için kişiye özel deyip iade almazlar zaman işliyor hemen iade talebini hem sözlü hem yazılı hemde arayarak söyle
iptal etsem 3.500 TL fark çıkıyoriptal et eğer ürünü kargolarlarsa montajı yaptıkları için kişiye özel deyip iade almazlar zaman işliyor hemen iade talebini hem sözlü hem yazılı hemde arayarak söyle
o SIVI soğutma çok sıkıttı yaşattı bana neden sıvı soğutma aldınki hava daha iyi soğuturduGamePower Skadi Square 120 ARGB 120mm Cpu Sıvı Soğutma (70862) bunu seçtim bu ne kadar havayı bozabilir ki tek fan
arkadaşım memnundu o yüzdeno SIVI soğutma çok sıkıttı yaşattı bana neden sıvı soğutma aldınki hava daha iyi soğuturdu
ne sıkıntı çıkardıo SIVI soğutma çok sıkıttı yaşattı bana neden sıvı soğutma aldınki hava daha iyi soğuturdu
ne sıkıntı çıkarmaz ki 2 sene öncesine kadar gamepower mihawk modelini almıştım incehesaptan alış o alış kulaklta aşırı derecede dip ses sorunu vardı iade etmiştim o gün bugündür gamepower ürünü almam almanızıda tavsiye etmemarkadaşım memnundu o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne sıkıntı çıkardı
o ayrı bu ayrı amane sıkıntı çıkarmaz ki 2 sene öncesine kadar gamepower mihawk modelini almıştım incehesaptan alış o alış kulaklta aşırı derecede dip ses sorunu vardı iade etmiştim o gün bugündür gamepower ürünü almam almanızıda tavsiye etmem