Neler Yeni

İnceHesap siparişim kaç günde gelir?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
İncehesap aldığım bir gaming ekipman var kargo çıkışı bekleniyor dendi ankaradayım kaç günde gelir? Pazartesi teslim almam garantimi?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen en geç Çarşamba elinizde olur :)
600Km altı yollarda 1 gün içinde şehre girip teslim edilir dendi incehesap bugün kargo çıkış yapıp pazartesi teslim alma ihtimalim var değilmi? Erzincanda iken 3 günde geliyordu klavye almıştım ankarada 1 güne falan düşer diye umuyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben istdeyim cuma söylediğim salı gelmişti
600Km altı yollarda 1 gün içinde şehre girip teslim edilir dendi incehesap bugün kargo çıkış yapıp pazartesi teslim alma ihtimalim var değilmi? Erzincanda iken 3 günde geliyordu klavye almıştım ankarada 1 güne falan düşer diye umuyorum?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
1 gün biraz umut gibi ama 2 günde gelir benim kargolarım hakkatten neden hiç 1 günde gelmiyor herkes bugün ladım yarın geldi yazıyor yorumlara neyse gelir maks 2 güne

1 gün biraz umut gibi ama 2 günde gelir benim kargolarım hakkatten neden hiç 1 günde gelmiyor herkes bugün ladım yarın geldi yazıyor yorumlara neyse gelir maks 2 güne
aras kargo zaten çok hızlı geliyor 1 güne de gelir bence

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

aras kargo zaten çok hızlı geliyor 1 güne de gelir bence
Aras?! arasdan kitap söyle mini kitap gelir yarısı ezik büzük gelior yurtiçi ile gelcek 2 günde gelmişti benim siparişim yurtiçi 1100km

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Aras?! arasdan kitap söyle mini kitap gelir yarısı ezik büzük gelior yurtiçi ile gelcek 2 günde gelmişti benim siparişim yurtiçi 1100km
aras iyi bu arada en kötüsü ptt ptt den kargo söyle sıraat köprüsündde sana ulaştırır

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
aras iyi bu arada en kötüsü ptt ptt den kargo söyle sıraat köprüsündde sana ulaştırır
Ptt en kötüsümü? Aras mng sürat gibi kargolardan daha düzgün taşıyıp özenle getiriyorlar

Uzaylı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
uzalı
İncehesap aldığım bir gaming ekipman var kargo çıkışı bekleniyor dendi ankaradayım kaç günde gelir? Pazartesi teslim almam garantimi?
Pazartesi kargoya verirler, salı veya çarşamba eline geçer, ama kar fırtınası geliyor diyorlar bu kargoyu etkiler mi bilemem.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
yok hocam ama 3 veya 4 haftada geldi
Abartma çinden gelen ürünler 3 haftada geliyor ve lgs son 1 ay kala çalışman zaten yanlış orda motive olucaksın max 1 haftada getiriyor ptt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,371
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom