Neler Yeni

Yardım İnceHesap T.C Numaramı İstiyor güvenilir mi??

Dambıldor

80+ Silver
Abicim tc nizi Facebook ve instagram istese direkt vericek haldesiniz pc alıyonuz tc vermiyonuz siz vermesenizde tc niz zaten internet üzerinde dolaşıyor merak etme güvenilir ve fatura kesmek zorunda o yüzden istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav ne imamoğlu reis-i cumhur un bile kimliği geziyor meraj etme sadece js lerle biraz araştırmaya bakıyor
Diyorum ya benimkini vereyim diyorum bal gibide yaparlar yazıyor :D babanızın annenizin lafıyla korkuyorsunuz yıl olmuş 2021 tek tc ile hiç bir şey yapamazlar.

besdokuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
ssssssssa
güvenilir

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,523
İsim
ArtiAnius
Diyorum ya benimkini vereyim diyorum bal gibide yaparlar yazıyor :D babanızın annenizin lafıyla korkuyorsunuz yıl olmuş 2021 tek tc ile hiç bir şey yapamazlar.
Yok aslında biraz zorlasalar neler yaparlarda neyse işte şey yapamazlar anladın sen olayıda neyse yaz İncehesap a kasayı sipariş ey

KlausM

80+ Silver
İlerde incehesabın veri tabanına sızıp tüm tc kartlarını çalıp kredi kartılarını patlatsalar?

Dambıldor

80+ Silver
İlerde incehesabın veri tabanına sızıp tüm tc kartlarını çalıp kredi kartılarını patlatsalar?
Kredi kartı farklı tc farklı. Tcm zaten illaki dolaniyordu ortalıkta her yere veriyorum. Tek yapabilecekleri dava haciz vb olay ama bu durumda da sizi bilgilendiriyor mahkemeler. Hemen anlatırsınız durumu iptal olur haciz. Siz tcnizle size ne yapmalarına korkuyorsunuz onu merak ettim. Bal gibide yaparlar yazmışdinizya.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güvenilir

KlausM

80+ Silver
Kredi kartı farklı tc farklı. Tcm zaten illaki dolaniyordu ortalıkta her yere veriyorum. Tek yapabilecekleri dava haciz vb olay ama bu durumda da sizi bilgilendiriyor mahkemeler. Hemen anlatırsınız durumu iptal olur haciz. Siz tcnizle size ne yapmalarına korkuyorsunuz onu merak ettim. Bal gibide yaparlar yazmışdinizya.
1.Banka hesabı açılabilir
2.Telefon Hattı açılabilir
3.BANKA HESAPLARINIZ TEHLİKEDE OLABİLİR
(BİZİM ÜLKEMİZDE ADALET YOK BİZE İNNANMAZLAR ORTADA KALIRIZ.)

güvenlik açısından istiyolar tc kimliğinizi ne yapsın adamlar
Bunları Yapabilirler Mesela

Dambıldor

80+ Silver
(BİZİM ÜLKEMİZDE ADALET YOK BİZE İNNANMAZLAR ORTADA KALIRIZ.)
Telefon hattı da mahkeme ile aynı noktaya geliyor. Diğer dedikleriniz örneğin ben hakan tcm bu banka hesabı aç demekle olmuyor. Banka hesapları da tehlikede olmaz. Telefona vb yere bir banka uygulaması yüklediğiniz zamma bile 10 kere soruyor siz Bu musunuz mesaj geliyor annenizin kızlık soyadı vb diye gidiyor. Bankaya gidip de tc ile işlem yapmıyorlar. Adalet zaten yok orada haklısınız ama kimse bunla uğraşmaz. Ben böyle düşünüyorum kendi kararınız bu zamana kadar bana bir şey olmadıysa bundan sonra da zor olur.

KlausM

80+ Silver
Telefon hattı da mahkeme ile aynı noktaya geliyor. Diğer dedikleriniz örneğin ben hakan tcm bu banka hesabı aç demekle olmuyor. Banka hesapları da tehlikede olmaz. Telefona vb yere bir banka uygulaması yüklediğiniz zamma bile 10 kere soruyor siz Bu musunuz mesaj geliyor annenizin kızlık soyadı vb diye gidiyor. Bankaya gidip de tc ile işlem yapmıyorlar. Adalet zaten yok orada haklısınız ama kimse bunla uğraşmaz. Ben böyle düşünüyorum kendi kararınız bu zamana kadar bana bir şey olmadıysa bundan sonra da zor olur.
Ben garantiye almak istiyorum gidip vatandan kazıp yiyip 1660 Ekran kartlı sistem toplatıcam

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Yok aslında biraz zorlasalar neler yaparlarda neyse işte şey yapamazlar anladın sen olayıda neyse yaz İncehesap a kasayı sipariş ey
şirket bile açılır :)

Hocam hangi dönemde kaldınız bilmiyorum ama tek tc ile hiçbirşey yapamazlar banka hesabı telefon numarası falan hepsi hikaye gidim onlarca imza atmanız lazım sadece tc kimilk numarası ile hiçbirşey olmaz , sorunuza gelecek olursank incehesap fatura kesmek için tc kimlik numaranızı ister vatan bilgisayara da gitseniz fatura kesmek için tc kimlik numaranızı isteyecektir kimse binlerce tl lik eşyayı faturasız satmaz , ayrıca bilgisayara bir şey olursa senin olduğuna dair bir belgedir fatura

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom