Kapıda istenen kargocular ile alakalı site ile alakası yok kargoyu kim teslim aldı onu sisteme girmek için istiyorlarİstiyorlar kapıda.
tc istemeyen bir yer yokTC isteyen sitelere güvenmiyorum ben şahsen, alternatif başka sitelere bakın derim. Yarın bir gün veri tabanına saldırı olsa Yemek Sepetine olduğu gibi aaa tüh sayın müşfterimiz TC'niz gitti deme ihtimalleride var
Fatura kesmesi için doğal olarak almak zorundaAlıntıyı görüntüleSistem Satın Alıcamda Adres Ekliyorum Şuan Benden T.C Numaramı İstiyor Versem Problem Çıkmaz Değil mi Güvenemedim Arkadaşlar Başıma Bişey Gelir Falan Diye Aydınlatırmısınız?
değişik bir arkadaş boşverhayır. adınıza vergilendirme yapılmak zorunda o yüzden tcnize gerek var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
mod etiketleyelim mi bence uyarı alması lazımhayır. adınıza vergilendirme yapılmak zorunda o yüzden tcnize gerek var.
?
Sistem alırken güveniyorsunda, TC ni verirken mi şüpheye düştün?Alıntıyı görüntüleSistem Satın Alıcamda Adres Ekliyorum Şuan Benden T.C Numaramı İstiyor Versem Problem Çıkmaz Değil mi Güvenemedim Arkadaşlar Başıma Bişey Gelir Falan Diye Aydınlatırmısınız?
Sisteme para veriyosun kardeşim para dediğin nedir ki T.C numaranı başkası alsa hayatını bittirir?Sistem alırken güveniyorsunda, TC ni verirken mi şüpheye düştün?
Bal gibide yaparlar kardeşim benimBenimkini vereyim onu girin isterseniz. Tcden hiç bir şey yapamazlar.
Ne yaparlar? Bu zamana kadar aliexpress olsun başka yurt dışı siteleri olsun yurt içi siteler olsun 15 20 sitede tcm var ne yapabiliyorlar? Hatta İmamoğlunun tcsi bile ortalikta dolaniyordu.Sisteme para veriyosun kardeşim para dediğin nedir ki T.C numaranı başkası alsa hayatını bittirir?
Bal gibide yaparlar kardeşim benim
Abicim tc nizi Facebook ve instagram istese direkt vericek haldesiniz pc alıyonuz tc vermiyonuz siz vermesenizde tc niz zaten internet üzerinde dolaşıyor merak etme güvenilir ve fatura kesmek zorunda o yüzden istiyorAlıntıyı görüntüleSistem Satın Alıcamda Adres Ekliyorum Şuan Benden T.C Numaramı İstiyor Versem Problem Çıkmaz Değil mi Güvenemedim Arkadaşlar Başıma Bişey Gelir Falan Diye Aydınlatırmısınız?
Yav ne imamoğlu reis-i cumhur un bile kimliği geziyor meraj etme sadece js lerle biraz araştırmaya bakıyorNe yaparlar? Bu zamana kadar aliexpress olsun başka yurt dışı siteleri olsun yurt içi siteler olsun 15 20 sitede tcm var ne yapabiliyorlar? Hatta İmamoğlunun tcsi bile ortalikta dolaniyordu.