Hangi klavye atabilir misiniz bende bakıyorum ama bulamadım güzel bir f/pArkadaşlar incehesap sitesinden klavye alacamda güvenilir bi sitemi bu arada alacagım model de bloody B318 modeli hiç alışveriş yapmadıgım için şüpheliyim
Hangi klavye atabilir misiniz bende bakıyorum ama bulamadım güzel bir f/pArkadaşlar incehesap sitesinden klavye alacamda güvenilir bi sitemi bu arada alacagım model de bloody B318 modeli hiç alışveriş yapmadıgım için şüpheliyim
Verirler hocam kargoya içiniz rahat olsun. Biraz yoğun olabilirler pandemiden dolayı vs ben baya önce almıştım yaklaşık 3 sene gibi bir zamandan bahsediyorumhayırlı olsun sanada bugün öglen verdim sipariş ama henüz kargolanmadı
bloody b318 klavye a4techin hocam pişman olmazsın ömürlük klavye ama dolar sagolsun 465 tl den aldırdı bana 420 tl düştüHangi klavye atabilir misiniz bende bakıyorum ama bulamadım güzel bir f/p
çarşamba sipariş onaylandı ama cuma günü elime ulasacakmış bekliyoruz bakalımVerirler hocam kargoya içiniz rahat olsun. Biraz yoğun olabilirler pandemiden dolayı vs ben baya önce almıştım yaklaşık 3 sene gibi bir zamandan bahsediyorum
bu klavyeyi almayın hocamHangi klavye atabilir misiniz bende bakıyorum ama bulamadım güzel bir f/p
Rampage kb r210 düşünüyorum nasıl acaba sizcebu klavyeyi almayın hocam
Teşekkürler ama almayın dedilerbloody b318 klavye a4techin hocam pişman olmazsın ömürlük klavye ama dolar sagolsun 465 TL den aldırdı bana 420 TL düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:
çarşamba sipariş onaylandı ama cuma günü elime ulasacakmış bekliyoruz bakalım
bu da kötü hocam almayınRampage kb r210 düşünüyorum nasıl acaba sizce
Öneriniz var mı acaba klavye fare ve kulaklıkbu da kötü hocam almayın
Toplam 1000 TL gibi bi rakam ayırmayı düşünüyorumÖneriniz var mı acaba klavye fare ve kulaklık
Öneriniz var mı acaba klavye fare ve kulaklık
Toplam 1000 TL gibi bi rakam ayırmayı düşünüyorum
kötü hocamneye göre kime göre kötü anlamadım blody ve a4tech markaları klavye olarak gayet uzun ömürlü oluyolar ki mevcut klavyemi 6 sene kullandım
anladım ama kullanan arkadaşlarım var bi kaç yıldır gayet iyi diyolar 2 yıldır uzun süre kullanan de var bi sorun olmamış ben zaten knight online dısında oyun oynamıyorum onun için bu oyunada giden en iyi klavye bu yapacak bişey yokCorsair Katar Pro CH-930C011-EU Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Corsair HS50 Pro CA-9011215-EU Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair HS50 Pro CA-9011215-EU Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
klavyeyi nasıl istersiniz büyük mü küçük mü olsun
kötü hocam
Farketmez büyük olabilirCorsair Katar Pro CH-930C011-EU Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Ultra Hafif Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Corsair HS50 Pro CA-9011215-EU Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair HS50 Pro CA-9011215-EU Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
klavyeyi nasıl istersiniz büyük mü küçük mü olsun
kötü hocam