Neler Yeni

İncehesap Taurus 5500 xt alınır mı?

Grande Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Ram xpg gammix, ssd kingston nv2 500gb, kasa frisby markanın 600w 80+ modeli olarak değiştirilip 13.199TL'ye alınır mı?

Eğer alınmayacağını düşünüyorsanız aynı fiyat bandında sistem önerirseniz de iyi olur.

Kankacığım şimdi senin oynamak istediğin oyunlar rekabetçi oyunlar mı yoksa hikaye tarzı oyunlar mı ve ileriye dönük upgrade yapabilir misin bunlara yanıt verirsen çok iyi olur Bir de bütçen ne kadar ne kadar yukarıya çıkabilirsin

Rozenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Akif Kalyoncu
Kankacığım şimdi senin oynamak istediğin oyunlar rekabetçi oyunlar mı yoksa hikaye tarzı oyunlar mı ve ileriye dönük upgrade yapabilir misin bunlara yanıt verirsen çok iyi olur Bir de bütçen ne kadar ne kadar yukarıya çıkabilirsin
Evet yapmayı düşünüyorum bu nedenle r5 5500 tercih ettim ekran kartına göre performansı daha fazla tabi çok güçlü bir işlemci olmasa fa 3060 rx6600 gibi kartları destekliyor. Oyun olarak bi seçiciliğim yok iki tarzı da oynarım zaten işlemci performansı için soruyorsan rekabetçi oyunlarda tek çekirdek perf biraz daha önemli oluyor ama rekabetçi oyun oynasam da bunu önemsememe gerek yok zaten çoğu sistem 200fps üstü rekabetçi oyun oynatır. Biraz boş laf yaptım kusura bakma 13 bin ve küsüre çıkarım dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Evet yapmayı düşünüyorum bu nedenle r5 5500 tercih ettim ekran kartına göre performansı daha fazla tabi çok güçlü bir işlemci olmasa fa 3060 rx6600 gibi kartları destekliyor. Oyun olarak bi seçiciliğim yok iki tarzı da oynarım zaten işlemci performansı için soruyorsan rekabetçi oyunlarda tek çekirdek perf biraz daha önemli oluyor ama rekabetçi oyun oynasam da bunu önemsememe gerek yok zaten çoğu sistem 200fps üstü rekabetçi oyun oynatır. Biraz boş laf yaptım kusura bakma 13 bin ve küsüre çıkarım dostum.
Kankacığım benim düşüncem şu envidia alıp valorant gibi oyunlarda emmidge refleks teknolojisinde kullanarak 200 FPS üstü oyun oynamak var AMD ekran kartı alıp 200 FPS üstü ama emmith ya refleks gibi teknolojiler olmadan oyun oynamak var eğer kafaya takan biri değilseniz gidin AMd alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,445
Üyeler
164,843
Son üye
Jarrod Jaiz
Top Bottom