Neler Yeni

İncehesap Ürünümden Garanti Belgesi Çıkmadı

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Arkadaşlar cuma günü indirimlerden asus dual rtx 2060 evo almıstım 30-35 dk önce geldi kutuyu açtım her şey içinde incehesap ın faturası falanda var ama anakart aldıgımda içinde fatura dışında ekstradan garanti belgesi vardı küçük bi kağıtta ama ekran kartında sadece fatura var ekstradan garanti belgesi yok ne yapayım normal mi bu olay bi akıl verirseniz çok güzel olur şimdiden sağolun.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Geldiğine şükret bence..

• Hahaha
Reaksiyonlar: aber

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Arkadaşlar cuma günü indirimlerden Asus dual rtx 2060 evo almıstım 30-35 dk önce geldi kutuyu açtım her şey içinde incehesap ın faturası falanda var ama anakart aldıgımda içinde fatura dışında ekstradan garanti belgesi vardı küçük bi kağıtta ama ekran kartında sadece fatura var ekstradan garanti belgesi yok ne yapayım normal mi bu olay bi akıl verirseniz çok güzel olur şimdiden sağolun.
ince hesabı arayabilirisin

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
İncehesap nedense bi sapıttı şu son zamanlarda ne zaman ürün alsam ya 1 ay geçmesine rağmen göndermiyorlar ya da fiyatını ödememe rağmen stoklarda kalmadı diyip bekletiyorlar. Son derece mağdur kaldım ilk defa bir siteden.

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Diğer forumlarda içi açılmış ürün gönderdiğini belirten çok kişi oldu incehesap'ın özellikle gaming gecesi ürünlerinde. Kutu sizde de açık mıydı dikkat ettiniz mi? Eğer açık ürün ise iadeden gelen ürün olabilir.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
İncehesap nedense bi sapıttı şu son zamanlarda ne zaman ürün alsam ya 1 ay geçmesine rağmen göndermiyorlar ya da fiyatını ödememe rağmen stoklarda kalmadı diyip bekletiyorlar. Son derece mağdur kaldım ilk defa bir siteden.
şuanda itopya dahil bir çok site böyle sadece ince hesaba özel bir şey değil

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
şuanda itopya dahil bir çok site böyle sadece ince hesaba özel bir şey değil
Yani nedense itopya da içinde olmak üzere diğer sitelerden alışveriş yapan arkadaşlarıma kargoları iletiliyor incehesaptan alışveriş yapan bana iletilmiyor.Garipsedim bi :D

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Yani nedense itopya da içinde olmak üzere diğer sitelerden alışveriş yapan arkadaşlarıma kargoları iletiliyor incehesaptan alışveriş yapan bana iletilmiyor.Garipsedim bi :D
dostum o tür siteler büyük oranda bilgisayar malzemesi satıyor fakat İncehesap beyaz eşya televizyon fırın bilgisayar laptop her şeyden satıyor o yüzden geç gelmesi normal ama bilgi alamamak konusunda haklısın fakat adamlar yetişemiyorlar araya sokağa çıkma yasağı flnda geliyor adamların hepsi zaten çalışmıyor

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
dostum o tür siteler büyük oranda bilgisayar malzemesi satıyor fakat İncehesap beyaz eşya televizyon fırın bilgisayar laptop her şeyden satıyor o yüzden geç gelmesi normal ama bilgi alamamak konusunda haklısın fakat adamlar yetişemiyorlar araya sokağa çıkma yasağı flnda geliyor adamların hepsi zaten çalışmıyor
Ya bak her şeyi anlarım tamamda başıma ilk defa gelmiyor ki sürekli yapıyorlar bunu.Zaten müşteri hizmetlerine ulaşmak işkence 1.5 - 2 saat hatta bekletilip telefonun yüzüme kapandığını biliyorum.En azından ürünü göndermiyoruz desinlerde beni oyalamasınlar her seferinde ürününüz bu hafta gelecek ürününüz şu gün gelecek bilmem ne diye yalan söylüyorlar.Beni oyalamadan ürünü göndermiyoruz desinler bende para iademi isteyeyim vaktimi çalmasınlar.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Ya bak her şeyi anlarım tamamda başıma ilk defa gelmiyor ki sürekli yapıyorlar bunu.Zaten müşteri hizmetlerine ulaşmak işkence 1.5 - 2 saat hatta bekletilip telefonun yüzüme kapandığını biliyorum.En azından ürünü göndermiyoruz desinlerde beni oyalamasınlar her seferinde ürününüz bu hafta gelecek ürününüz şu gün gelecek bilmem ne diye yalan söylüyorlar.Beni oyalamadan ürünü göndermiyoruz desinler bende para iademi isteyeyim vaktimi çalmasınlar.
bu konuda haklısın müşteri hizmetleri ince hesabın çöp fakat ürünlerinde falan hiç bir sıkıntı olmuyor

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Garanti belgesi çok da önemli değil günümüzde. Birçok servis zaten seri numarası ile kontrol ederek alıyor ürünü. Daha önce çok ürün gönderdim, garanti belgesi ve faturası olmasa da işlem yapıldı. İçiniz rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom