Neler Yeni

incehesap üzerinden alışveriş yapmalı mıyım?

beratsoyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Soylu
yaklaşık 10 yıldır kullandığım bilgisayarımı değiştirme fırsatı sonunda elime geçti ama fiyatı abartmadan fiyat performans bir sistem almam gerekiyor(içinde monitör şart) ve birçok siteye bakarak kendimce en iyi sistem olan Yavuz Selim gold sistem i fakat incehesap hakkında yaptığım araştırmalarda sürekli kötü yorumlara denk geldim çoğu kişinin kargosu ya yanlış ya eksik geliyormuş bazılarının kargoları 1 ayda hatta 2 3 ayda bile geldiği oluyormuş ben de bu yüzden endişelenmeye başladım bu sistemden başka sistem de yok aklımda sizce buradan almalı mıyım
şikayetlerin bazıları: 1600864700963.png
1600864700963.png

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
yaklaşık 10 yıldır kullandığım bilgisayarımı değiştirme fırsatı sonunda elime geçti ama fiyatı abartmadan fiyat performans bir sistem almam gerekiyor(içinde monitör şart) ve birçok siteye bakarak kendimce en iyi sistem olan Yavuz Selim gold sistem i fakat incehesap hakkında yaptığım araştırmalarda sürekli kötü yorumlara denk geldim çoğu kişinin kargosu ya yanlış ya eksik geliyormuş bazılarının kargoları 1 ayda hatta 2 3 ayda bile geldiği oluyormuş ben de bu yüzden endişelenmeye başladım bu sistemden başka sistem de yok aklımda sizce buradan almalı mıyım
şikayetlerin bazıları:Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İncehesap güvenilirdir

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Güvenilir site hangi site olursa olsun şikayet illaki oluyor ama güvenilir alışveriş yapabilirsin

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
İncehesaptan hazır sistem alınmasını önermiyorum ama normal olarak güvenilir ve gayet iyi bir firma, Şikayetvar'a göre her firma her ürün hatalı.
İstanbul'a verdiğim ürünler 5-6 gün içinde geliyor. Kargo hızı haricinde bir sorun yok, o kadar büyük indirimle aldığım ürünü 2 hafta beklesemde koymaz.

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Alıntıyı görüntüle
İncehesap güvenilir. Çogu parçamı oradan aldım Hiç sıkıntısız Geldi!

beratsoyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama bu kadar fazla şikayet yok genelde. mesela itopyada neredeyse hiç bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncehesaptan hazır sistem alınmasını önermiyorum ama normal olarak güvenilir ve gayet iyi bir firma, Şikayetvar'a göre her firma her ürün hatalı.
İstanbul'a verdiğim ürünler 5-6 gün içinde geliyor. Kargo hızı haricinde bir sorun yok, o kadar büyük indirimle aldığım ürünü 2 hafta beklesemde koymaz.
Ama çoğu sitede bu kadar şikayet yok

İncehesap güvenilir. Çogu parçamı oradan aldım Hiç sıkıntısız Geldi!
Umarım bir sorun yaşamam teşekkür ederim

High Gain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Önder ÇAMKERTEN
Biraz şans işi. İki arkadaş sistem aldık.2 haftaya geldi. Arkadaşınki sağlam çıkto benimki sıkıntılı çıktı geri gönderdim. 15 iş güçü geçti hala ortada yok.Test ediyoruz demeleri filan hikaye.Açıkışta win10 kurup kapatıyolar.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Ama bu kadar fazla şikayet yok genelde. mesela itopyada neredeyse hiç bulamadım

Ama çoğu sitede bu kadar şikayet yok

Umarım bir sorun yaşamam teşekkür ederim
Dostum bilindik bir firma, ülkede en iyi indirimleri yapan firma, kargo sorunu hariç öyle aman aman sorunu yok. Hazır sistemlerini beğenmiyorum sadece.

beratsoyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz şans işi. İki arkadaş sistem aldık.2 haftaya geldi. Arkadaşınki sağlam çıkto benimki sıkıntılı çıktı geri gönderdim. 15 iş güçü geçti hala ortada yok.Test ediyoruz demeleri filan hikaye.Açıkışta win10 kurup kapatıyolar.
Öyle bir sorunum olursa donanımsal olmadığı sürece ben çözebilirim yeter ki gelsin

Dostum bilindik bir firma, ülkede en iyi indirimleri yapan firma, kargo sorunu hariç öyle aman aman sorunu yok. Hazır sistemlerini beğenmiyorum sadece.
hazır sistemler genelde daha ucuz olduğundan tercih ettim

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Öyle bir sorunum olursa donanımsal olmadığı sürece ben çözebilirim yeter ki gelsin

hazır sistemler genelde daha ucuz olduğundan tercih ettim
Ucuz fakat parça kalitesi olarak Gamepower-JD gibi markaları kullanıyor, onların dışını seçtiğimizde de uygun olmuyor.

beratsoyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Soylu
Ucuz fakat parça kalitesi olarak Gamepower-JD gibi markaları kullanıyor, onların dışını seçtiğimizde de uygun olmuyor.
Gamepower hayranıyım aslında ondan kaynaklı bu durumdan rahatsız olmuyorum hatta mutlu oluyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Alıntıyı görüntüle
İncehesaptan komple sistem alma adamlar normal 1 tane ürün aldiğinda 1 haftada kargoya veriyorlar sistem alirsan 1 ay sürer herhalde güvenilir ama aşırı yavaşlar.

beratsoyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Soylu
İncehesaptan komple sistem alma adamlar normal 1 tane ürün aldiğinda 1 haftada kargoya veriyorlar sistem alirsan 1 ay sürer herhalde güvenilir ama aşırı yavaşlar.
maddi durumum anca bunu destekliyor ama sisteme bakarsan ayrı ayrı toplanınca çok daha fazla para ediyor

Top Bottom