beyler bekledim bekledim araştırdım en sonunda ehhh dedim incehesap whisper siparişini verdim 5 dk önce. umarım pişman olmam hayırlısı...
valla hiç aklıma gelmedi ya sonradan arasam değiştirirlermi acaba467tl verip lian li kasaya geçilebilirdi. Çok dar ve havasız bir kasa aldığınız. +10-15 derecesi var meshe göre
sağolasınHayırlı olsun
bi ara musteri hizmetleri iyi bu siteninvalla hiç aklıma gelmedi ya sonradan arasam değiştirirlermi acaba
Keşke Fsp nin psusunu tercih etseydiniz almadan önce konuyu açsanız daha yararlı olabilirdibeyler bekledim bekledim araştırdım en sonunda ehhh dedim incehesap whisper siparişini verdim 5 dk önce. umarım pişman olmam hayırlısı...
Dene şansını. Çok iyi olurvalla hiç aklıma gelmedi ya sonradan arasam değiştirirlermi acaba
valla bu fiyatlara bu sistemden daha iyisi zor kardeşim aynı sistem farklı sitelerde daha yüksek. aldık artık bakalım. sağolasınHerkes neden bu sisteme bu kadar ilgi duyuyor birkaç gündür anlamadım, bence parçalarına göre pahalı, bu fiyata daha iyi sistemler olabilir.
Hayırlı olsu güle güle umarim memnun kalırsın