Neler Yeni

İncehesaptan aldığım hazır gaming kasa belli süre sonra kapanıyor

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
anladım ohalde okadarda önemli değil almam daha iyi performan yapsın hemde görsel olarak güzel durur ışıklandırmayla diye alıcaktım aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne için o ayarı yapmam gerekli
erp ile alakalı olduğunu sanmıyorum

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
anladım ohalde okadarda önemli değil almam daha iyi performan yapsın hemde görsel olarak güzel durur ışıklandırmayla diye alıcaktım aslında

ne için o ayarı yapmam gerekli
mouse, klavye uykudayken çalışmıyor demişssiniz ya onun ayarı hocam anakart pc ekipmanlarının gücü kesiyor olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alparslan

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
mouse, klavye uykudayken çalışmıyor demişssiniz ya onun ayarı hocam anakart pc ekipmanlarının gücü kesiyor olabilir
hocam psu biraz yetersiz gibi geldi hem w olarak hemde marka biraz kalitesiz

https://www.incehesap.com/gamepower...ming-kasa-fiyati-72765/?utm-source=search-bar
aldığım kasa bu model orda argb şerit led yazıyor 4 adet öndekiler yanıyor arkadaki egzos fan yanmıyor
önde şerit Led varmış

https://www.incehesap.com/gamepower...ming-kasa-fiyati-72765/?utm-source=search-bar
aldığım kasa bu model orda argb şerit led yazıyor 4 adet öndekiler yanıyor arkadaki egzos fan yanmıyor
kapanma yerinden hepsini hiçbiri yapın

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
hocam kasanız kötüymüş, keşke gamepower flex kasasını tercih etseymişsiniz. aura kadar kötü kasa yok :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alparslan
güç ayarlarında bilgisayar kapat ve bilgisayarı uyku moduna geçiri iptal ettim eğer ondada düzelmezse sizin dediğinizi uygulucam

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alparslan
hocam kasanız kötüymüş, keşke gamepower flex kasasını tercih etseymişsiniz. aura kadar kötü kasa yok :)
incehesapta cuma gaming gecesi indiriyle almıştım hatta özelleştirdim kasayı farklı bi kasa vardı fark verip bunu aldım çok fazla seçenek yoktu kasada aslında

şaşırmaya hazır ol :D, kasanın ön panelin ortası neden kapalı sanıyorsun
helal olsun sana ben baktım bulamadım bu kasayı sen buldun aynısını eywallah :D peki arkadaki egzos fanda led ışık yok sadece önlerde var doğrumu ondan dolayı arkadaki fan ışık yanmıyo fotoğraflarda yansımamı arkadaki egzos fan ışığı

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA
incehesapta cuma gaming gecesi indiriyle almıştım hatta özelleştirdim kasayı farklı bi kasa vardı fark verip bunu aldım çok fazla seçenek yoktu kasada aslında

helal olsun sana ben baktım bulamadım bu kasayı sen buldun aynısını eywallah :D peki arkadaki egzos fanda led ışık yok sadece önlerde var doğrumu ondan dolayı arkadaki fan ışık yanmıyo fotoğraflarda yansımamı arkadaki egzos fan ışığı
kasanın fanları ışıksız sade dostum. argb, rgb, frgb hiç biri yok :)
firma ledlerle önü ışıklandırmış ilizyon gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alparslan
hocam psu biraz yetersiz gibi geldi hem w olarak hemde marka biraz kalitesiz

önde şerit Led varmış

kapanma yerinden hepsini hiçbiri yapın
yaptım onu hallettim umarım olur

kasanın fanları ışıksız sade dostum. argb, rgb, frgb hiç biri yok :)
yok ondeki argb şerit led onu anladım sadece ışık var led şeklindede arkadaki sadece ledler önde olduğu için yanmıyor doğrumu kaptan

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
SEFA KAYA

yok ondeki argb şerit led onu anladım sadece ışık var led şeklindede arkadaki sadece ledler önde olduğu için yanmıyor doğrumu kaptan
evet arka fan da sade düz fan dümdüz. ışıksız. ışık desteği yok. normal pc fanı hocam
Ekran görüntüsü 2024-09-21 192948.png

ışıklı fan olarak şunu öneririm hocam molex fan ama kurulum basit güç kablosuna bağla çalışsın;
bu fanlarla değiştirirseniz kasanın fanlarını da frgb olarak yanar rainbow sabit renk yani

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alparslan
evet arka fan da sade düz fan dümdüz. ışıksız. ışık desteği yok. normal pc fanı hocam
Alıntıyı görüntüle

ışıklı fan olarak şunu öneririm hocam molex fan ama kurulum basit güç kablosuna bağla çalışsın;
bu fanlarla değiştirirseniz kasanın fanlarını da frgb olarak yanar rainbow sabit renk yani
aslında incehesap bi adet aargb fan yollayacak ücretsiz müşteri memnuniyeti açısından ücretsiz yollayalım argb fan dedi kargoya vermişler bugün ancak ben ekstra üst ve altlarada fan almayı düşünüyorum hem performan hem görsellik açısından alsammı almasammı düşünüyorum bu modeli

birde anakartta ssd yeri bi tane oda dolu ssd var bu ssd yetmiyor ikinci ssd alıp takmak istiyorum pcı e2 slotu var pcı çevirici adabtöralıp ssd taksam sıkıntı olurmu anakart msı pro a620 m-e modeli görseldeki soket yerinde pcı e2 yazıyor buraya taksam çevirici alıp sıkıntı olmaz demi

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    331.2 KB · Hit: 13
  • pcı.jpg
    pcı.jpg
    905.7 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,945