fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hocam o tek renk yanmıyor bilginize.evet arka fan da sade düz fan dümdüz. ışıksız. ışık desteği yok. normal pc fanı hocam
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ışıklı fan olarak şunu öneririm hocam molex fan ama kurulum basit güç kablosuna bağla çalışsın;
bu fanlarla değiştirirseniz kasanın fanlarını da frgb olarak yanar rainbow sabit renk yani
Dark 120mm FRGB LED Kasa Fanı (Dark Guardian ve Dark GT Fanı) (DKCCF125F) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Fixed RGB 12cm GTPRO Dark Fixed RGB 12cm Guardian ve GT Kasa Fanı Rüya Gibi FRGB Renkler ve Muhteşem Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm ! Göz Kamaştırıcı Renkler: Dark Fixed RGB Fan ! Yepyeni Dark Fixed RGB kasa fanı! Siz de müthiş FRGB renkleri ile kasanızı...www.teknobiyotik.com
takabilirsin sıkıntı olmazaslında incehesap bi adet aargb fan yollayacak ücretsiz müşteri memnuniyeti açısından ücretsiz yollayalım argb fan dedi kargoya vermişler bugün ancak ben ekstra üst ve altlarada fan almayı düşünüyorum hem performan hem görsellik açısından alsammı almasammı düşünüyorum bu modeli
birde anakartta ssd yeri bi tane oda dolu ssd var bu ssd yetmiyor ikinci ssd alıp takmak istiyorum pcı e2 slotu var pcı çevirici adabtöralıp ssd taksam sıkıntı olurmu anakart msı pro a620 m-e modeli görseldeki soket yerinde pcı e2 yazıyor buraya taksam çevirici alıp sıkıntı olmaz demi
bende var 15 fps gibi renkleri değiştiriyor fix rgb sabit animasyonlarla dönüyorevet arka fan da sade düz fan dümdüz. ışıksız. ışık desteği yok. normal pc fanı hocam
Alıntıyı görüntüle
ışıklı fan olarak şunu öneririm hocam molex fan ama kurulum basit güç kablosuna bağla çalışsın;
bu fanlarla değiştirirseniz kasanın fanlarını da frgb olarak yanar rainbow sabit renk yani
Dark 120mm FRGB LED Kasa Fanı (Dark Guardian ve Dark GT Fanı) (DKCCF125F) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Fixed RGB 12cm GTPRO Dark Fixed RGB 12cm Guardian ve GT Kasa Fanı Rüya Gibi FRGB Renkler ve Muhteşem Efektler ile Kasanıza Yepyeni Bir Görünüm ! Göz Kamaştırıcı Renkler: Dark Fixed RGB Fan ! Yepyeni Dark Fixed RGB kasa fanı! Siz de müthiş FRGB renkleri ile kasanızı...www.teknobiyotik.com
dostum sana site atmıştım orada 850 lira orada, arada fiyat farkı var ama aynı ürünaslında incehesap bi adet aargb fan yollayacak ücretsiz müşteri memnuniyeti açısından ücretsiz yollayalım argb fan dedi kargoya vermişler bugün ancak ben ekstra üst ve altlarada fan almayı düşünüyorum hem performan hem görsellik açısından alsammı almasammı düşünüyorum bu modeli
birde anakartta ssd yeri bi tane oda dolu ssd var bu ssd yetmiyor ikinci ssd alıp takmak istiyorum pcı e2 slotu var pcı çevirici adabtöralıp ssd taksam sıkıntı olurmu anakart msı pro a620 m-e modeli görseldeki soket yerinde pcı e2 yazıyor buraya taksam çevirici alıp sıkıntı olmaz demi