Neler Yeni

İncehesaptan aldığım monitörün kutusunda ezilme var, iade alırlar mı?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
Monitörü iade ediyorum 1 günlük monitör için garanti ile uğraşamam iade edip parası ile yeni monitörlere bakarım veya mediamarkt an flan alırım

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
Nasıl sonuçlandı hocam? Aynı durumdayım.
ölü piksel ile alakalı hiç bir şey demeden iade etmek istiyorum diye müşteri hizmetleri ile konuştum kod verdiler o kod ile gönderdim 1 hafta sonra paramı geri yatırdılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl sonuçlandı hocam? Aynı durumdayım.
müşteri hizmetlerini ara deki beklediğim gibi değil falan diye uydur gönder gitsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ali demiray
ölü piksel ile alakalı hiç bir şey demeden iade etmek istiyorum diye müşteri hizmetleri ile konuştum kod verdiler o kod ile gönderdim 1 hafta sonra paramı geri yatırdılar

müşteri hizmetlerini ara deki beklediğim gibi değil falan diye uydur gönder gitsin
Çok sağ ol hocam. Bir de kutunun üstündeki adres iletişim ve kargo bilgilerinin olduğu kağıdı bantlamışlar ben onu söksem yırtarım diye korkuyorum ellemeden yollasam sıkıntı olur mu? sonuçta ben yapıştırmadım sizinkinde böyle bir kağıt var mıydı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bera
Ölü piksel sayısı 5 ten fazlaysa değişim alıyorlar diye biliyorum

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
Çok sağ ol hocam. Bir de kutunun üstündeki adres iletişim ve kargo bilgilerinin olduğu kağıdı bantlamışlar ben onu söksem yırtarım diye korkuyorum ellemeden yollasam sıkıntı olur mu? sonuçta ben yapıştırmadım sizinkinde böyle bir kağıt var mıydı.
hiç elleme direk aynı şekilde gönder

itopya indirimlerini takip et bence bu tarz şeyleri itopyadan al ince hesaptan klavye vs ekipman al
Monitör alıcaksan itopya’yı öneririm. Ups ile gönderiyorlar en sağlam kargo şirketi.
konu eski itopyadan aoc aldım

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR