Neler Yeni

İncehesap'tan EL Capitan'ı aldım. Sorum olacak

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Sıraya göre o zaman. Gelen arkadaşlar sipariş numaralarını atarsa bize yaklaştığını anlayabiliriz en azından öyle bir konu açılsın

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
Sipariş sayısı 800 :)
sipariş detaylarından bakman lazım

Cevap için teşekkürler ama incehesap'a girince sipariş detaylarını göremiyorum. Ama ödeme onaylandı yazıyor.

Ve ayrıca bir sorum olacak.

Bu sistemi tamamıyla siz mi yaptınız yoksa incehesap yapıp siz inceleyip öyle mi öneriyorsunuz. Gerçekten bilmediğimden soruyorum.

Ve ayrıca Sapphire Pulse RX 5600 XT 6 GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı eklenmiş sisteme, ben böyle sipariş verdim. Üzmez değil mi Sapphire ?

Cevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkürler.

AAPO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Ceyhan
Evet beyler bayanlar sistemi aldım. Sipariş numarası var. Ben bunun hazırlanış, kargolanış, kargo nerede gibi şeyleri nereden göreceğim ?

Ve 4 günlük yasak elbet etkileyecek ayrıca 300'e yakın sipariş olduğunu düşünürsek kaç günde gelir.

Konum İstanbul

Teşekkürler.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Cevap için teşekkürler ama incehesap'a girince sipariş detaylarını göremiyorum. Ama ödeme onaylandı yazıyor.

Ve ayrıca bir sorum olacak.

Bu sistemi tamamıyla siz mi yaptınız yoksa incehesap yapıp siz inceleyip öyle mi öneriyorsunuz. Gerçekten bilmediğimden soruyorum.

Ve ayrıca Sapphire Pulse RX 5600 XT 6 GB GDDR6 Gaming Ekran Kartı eklenmiş sisteme, ben böyle sipariş verdim. Üzmez değil mi Sapphire ?

Cevaplarınız için şimdiden çok çok teşekkürler.
Üzmez gayet iyidir.

AAPO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Ceyhan
Evet beyler bayanlar sistemi aldım. Sipariş numarası var. Ben bunun hazırlanış, kargolanış, kargo nerede gibi şeyleri nereden göreceğim ?

Ve 4 günlük yasak elbet etkileyecek ayrıca 300'e yakın sipariş olduğunu düşünürsek kaç günde gelir.

Konum İstanbul

Teşekkürler.
1-2 Hafta içerisinde bi sıkıntı çıkmazsa geliyor.Ayrıca sokağa çıkma yasağında kargocular çalışıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2 hafta içerisinde bi sıkıntı çıkmazsa %100 geliyor.Ayrıca kargo firmalarıda sokağa çıkma yasağında çalışıyor diye biliyorum.

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
İncehesap'la görüştüm. Herhangi bir sıkıntı yok. 10 iş günü içerisinde kargoya verilir diyor. yani durumları göz önüne alırsak 15 güne gelir.

Beyler Allah göstermesin bilgisyarın bir yerinde bi hata oldu.

Kendime ait değil de başka bir kredi kartı ile sipariş ettik bu bilgisyarı. Bilgisayar ve fatura benim eve gelecek, alıcı ve ev adresi benim olduğum yer.

İleride bi sıkıntı olur mu ?

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
İncehesap'la görüştüm. Herhangi bir sıkıntı yok. 10 iş günü içerisinde kargoya verilir diyor. yani durumları göz önüne alırsak 15 güne gelir.

Beyler Allah göstermesin bilgisyarın bir yerinde bi hata oldu.

Kendime ait değil de başka bir kredi kartı ile sipariş ettik bu bilgisyarı. Bilgisayar ve fatura benim eve gelecek, alıcı ve ev adresi benim olduğum yer.

İleride bi sıkıntı olur mu ?
Sipariş numaran kaç

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe

Konum İstanbul

Teşekkürler.
1haftada falan vekir diye düşünüyorum

Top Bottom