Neler Yeni

İncehesaptan gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalı mıyım?

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Ben ekran kartı,PSU, işlemci soğutucu, RAM M2 SSD aldim, indirim gecesinden, hepsi de beş günde geldi, montajı yaptım, kargo vs bir sorunla karşılaşmadım, ekran kartı xfx 5700xt modeli, gürültülü ve hemen ısınıyor diye memnun kalmadigim için iadeye gönderdim, şuana kadar bir sorun yok, bakalım sınavı gecebileceklermi, eğer zorluk cikartirlarsa bir daha alışveriş yapmayacam, zira monitörü Hepsiburada aldım, iade için gönderdim, ne müşteri hizmetlerini aradım ne bişey, iki ölü piksel vardı memnun kalmadım iade etmek istiyorum dedim,kargoya verdim iki gün içinde iade aldılar, bu kalibrede iş yaparlarsa başka bir yerden de alışveriş yapmayabilirim bakalım nasıl olcak
Dostum iade süreciyle ilgili gelişmeleri buradan paylaşabilir misin?

PapaganGülsem

80+ Bronze
Şimdi bunu ilk elden yaşadığım için şöyle söyleyeyim. Normalde firmada problem yok. Fakat yapabildiğinin çok daha üstünde işlere kalkıştığından hep problem çıkıyor. Kargo 1 ay sonra gelir. Ürün gelmez,iade edersin en az 2 hafta sonra paranı geri alırsın. Hele ki aramaz ve gönderirler dersen 1 ayı aşar bu süre. Problemler çıkar da çıkar. Hele PC toplarsan veya hazır olanlardan alırsan inan bana montajı haftalar sürebilir. Forumda dolaşırsan birçok örneği var. Şanslıysan bunlarla pek uğraşmazsın. Aldığın ürün 2-3 haftaya gelir ve mutlu mesut hayatına bakarsın. Ki her şey yolunda gitmezse de başlıyor bütün olay. Yolunda gitmezse haftalar boyunca kanser edecek bir firma. Diğer firmalar da aynı işi yapıyor fakat gönderdikleri kargolar max 3-4 günde eline ulaşıyor. Eğer sabırsız birisi isen hiç bulaşma derim birader.
Ben şeyi anlamadım. Sistem aldım 2 hafta da geldi.( sokağa çıkma yasağına rağmen ) Dedim herhalde şansa. Ram aldım 3-4 güne geldi. Kasada arza çıktı değişim yaptılar. Baya anlattılar , ilgilendiler ve sonunda da çözdüler. Arza yerini telefondan düşürmek çok zor bence fakat incehesap desteği 5 dk de düşürüyorum hep.

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
Ekran Kartı , İşlemci ,Psu,Ram Anakart Monitor Kulaklık Aldım 5 Günde Geldi Kulaklık Arızalı Cıktıgı Icın Pazartesi İade Edicem Yenisini Yollıcaklar

tago5454

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Bu cuma indirimden ram ve psu aldım. Cumartesi ikisinide kargoya vermişler. Beklediğimden hızlı kargoya verdiler. Bakalım gelince sıkıntısız olursa tadından yenmez.

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Teşekkürler dostum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR