İncehesap'tan hazır PC sorunu

Hayır konuda anlattım zaten fan direkt düşmüş fanı tutan aparatlar hale islemcinin üstünde markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum kargo yada incehesap birleştirirken bir sıkıntı oluşturmuştur.
fanları sen takamaz mısın? aparatlarda ve fanda sıkıntı yoksa sen takarsın iadelik bir durum yok demektir.

sistem çalışıyorsa kullan çalışmıyorsa garantiye şutlicaksın yapacak bişi yok
İçindeki bileşenlere zarar vermiş olabilir bu sebeple bilgisayarı kurmadim veya acmadim
Fotoğraf at bakalım ne olmuş.
İçini açmadim malum incehesap bahane bulur diye
fanları sen takamaz mısın? aparatlarda ve fanda sıkıntı yoksa sen takarsın iadelik bir durum yok demektir.
Bileşenlere zarar vermişse diye açmadim veya takmaya calismadim macun çoktan kurumuştu yarın tekrar bakmaya gidecem(fan içinde salanmışa benziyo pek zamanım yoktu içindeki parçalara bakmaya)

Ekler

• 1000001012.webp
    1000001012.webp
    806 KB · Hit: 28
En iyisi geri gönder dicem de böyle göndermek sakıncalı incehesapla konuş kendin takabiliyorsan tak sistem çalışırsa sorun yok.

İçindeki bileşenlere zarar vermiş olabilir bu sebeple bilgisayarı kurmadim veya acmadim

İçini açmadim malum incehesap bahane bulur diye

Bileşenlere zarar vermişse diye açmadim veya takmaya calismadim macun çoktan kurumuştu yarın tekrar bakmaya gidecem(fan içinde salanmışa benziyo pek zamanım yoktu içindeki parçalara bakmaya)
yapacak bişi yok reis aç kapağı tak fanı çalışıyorsa devam çalışmıyorsa garanti bu saatten sonra iade olmaz. kutuyu açarken vidyo kaydı falan aldıysan thh ye başvur

Geri