Neler Yeni

İncehesaptan yeni aldığım sistemim açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Yontar
2 gün önce İncehesaptan bir hazır sistem satın aldım fakat bir sorunla karsilastim:
Oncelikle Powerda herhangi bir sorun yok gibi duruyor cunu ekran kartimin isigi yaniyor, klavyem ve faremin rgbleri calisiyor ama power tusuna bastigimda sistemde en ufak bir hareket yok. Bunu nasil cozerim? Forumda ayni konuyu bir arkadasimiz tornavidayla cozdugunu soylemis yardimci olur musunuz?

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
2 gün önce İncehesaptan bir hazır sistem satın aldım fakat bir sorunla karsilastim:
Oncelikle Powerda herhangi bir sorun yok gibi duruyor cunu ekran kartimin isigi yaniyor, klavyem ve faremin rgbleri calisiyor ama power tusuna bastigimda sistemde en ufak bir hareket yok. Bunu nasil cozerim? Forumda ayni konuyu bir arkadasimiz tornavidayla cozdugunu soylemis yardimci olur musunuz?
arkadaki tuş açık mı

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadaki tuş açık mı
Açık olmasa klavye, mouse ve ekran kartına elektrik gitmez. Power tuşu anakarta düzgün takılmamış olabilir. Anakartın en alt kısmında PWR SW ya da benzeri küçük bir yazı olmalı o yazının olduğu yerdeki pinlere kablo takılmış mı veya bir sıkıntı var mı kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
mustafa zabun
Kanka ince hesapta bu sorunları yaşayan aşırı fazla insan var bende aynı sorunu yaşadım geri yolla halletsinler bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Yontar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açık olmasa klavye, mouse ve ekran kartına elektrik gitmez. Power tuşu anakarta düzgün takılmamış olabilir. Anakartın en alt kısmında PWR SW ya da benzeri küçük bir yazı olmalı o yazının olduğu yerdeki pinlere kablo takılmış mı veya bir sıkıntı var mı kontrol edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dogru takilip takilmayacagini anlayamiyorum pek fotograf atsam olur mu?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Yontar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ince hesapta bu sorunları yaşayan aşırı fazla insan var bende aynı sorunu yaşadım geri yolla halletsinler bence
Cok uzun surdugunu, hallolmadan geri donderildigine dair yuzlerce yazi okudum icimden gondermek gelmiyor acikcasi

IMG_20210403_171459.jpg

IMG_20210403_171504.jpg

IMG_20210403_171509.jpg

IMG_20210403_171521.jpg

IMG_20210403_171521.jpg

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Cok uzun surdugunu, hallolmadan geri donderildigine dair yuzlerce yazi okudum icimden gondermek gelmiyor acikcasi

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Şu ekran kartının fanını çektiğin yerin fotoğrafını düz atar mısın? Ekran kartı fanını değil de anakarttaki yazıları görelim. Üstünde power yazan giriş kablo gibi bir şey var mı?

Top Bottom