Neler Yeni

(İNCELEME) QCY T13 Garanti Süreci

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Hepsiburada'dan Hepsiburada Satıcılı QCY T13 aldım. 5 Şubattı tarih.
Kulaklığın Sağ Tarafı Bazen Geç Şarj Alıyor, Bazen Kutudan Çıkartıyorum Algılayıcısı Çalışmıyor. Kutuda Bekletmek Gerekiyor.
Yani Garanti Talebi Oluşturdum. Garantisi Nasıl ?
1684390495931.jpeg

GARANTİ SÜRECİ:
Arkadaşlar Ben Ürünü hepsiburada satıcılı şekilde aldım.
Onarım Talebini 20 Mayısta Talep Oluşturup Ürünü Kargoya
Verdim. Ürün 30 Mayısta Elime geldi. Gerçekten Çok Güzel Şekilde Kulaklığı Onarmışlar. Üstüne Bakımlarını Yapıp Pedleri de yenilemişler. Ben Çok Memnun Kaldım.

Arkadaşlar kulaklıklara bakım yapmamışlar, komple yenisini vermişler. Kutusu aynı kutu sadece.
20230531_122920.jpg

20230531_122935.jpg

@EmreBey52

Son düzenleme:

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Hocam bende de sağ taraf sanırım az ses veriyor benimde garantisine daha var eğer iyi ise bana da söyler misiniz bende oluşturayım.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Garanti 2 yıl da, kulaklıkların bire bir aynı anda şarjı dolmayabilir bu normal. O kulaklıklardan biri diğerini yönetir (ikisi ayrı ayrı bağlanabilse bile çift kullanımda biri illaki yönetici olur) o yöneten daha fazla güç harcayabilir o yüzden daha geç dolabilir. Kutuya koyarken tam oturtamamış olabilirsin. O yüzden kaldırdığında da sanki hiç kutuda değilmiş gibi açılmayabilir o yüzden. Kutuya koyarken emin ol oturduğuna.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Garanti 2 yıl da, kulaklıkların bire bir aynı anda şarjı dolmayabilir bu normal. O kulaklıklardan biri diğerini yönetir (ikisi ayrı ayrı bağlanabilse bile çift kullanımda biri illaki yönetici olur) o yöneten daha fazla güç harcayabilir o yüzden daha geç dolabilir. Kutuya koyarken tam oturtamamış olabilirsin. O yüzden kaldırdığında da sanki hiç kutuda değilmiş gibi açılmayabilir o yüzden. Kutuya koyarken emin ol oturduğuna.
Hocam her türlü koyarsanız koyun 2 ışık da yanıyor kutuda yani ister az şarjı olsun ister çok

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle Değil Hocam. Kutudan Çıkartıyorum Algılayıcısı Çalışmıyor. Diğerinde öyle bir sıkıntı yok. Kafasına göre şarj alıyor.
Tam oturduğuna da eminim.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Yazılım güncellemesi varsa onu yapın uygulaması üzerinden.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Yazılım güncellemesi varsa onu yapın uygulaması üzerinden.
Hocam Yazılımsal Bir şey değil galiba. Donanımsal bir sıkıntı. Diğer Kulaklık Sorunsuz çalışıyor çünkü.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Hocam Yazılımsal Bir şey değil galiba. Donanımsal bir sıkıntı. Diğer Kulaklık Sorunsuz çalışıyor çünkü.
Pinlerin değdiği yeri temiz bir silgi ile silin aynı şekilde kulaklık pinlerini de silin. Daha sonra kolonya ve peçete ile temizleyin aynı yerleri. Oksitlenme olmuş olabilir.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Pinlerin değdiği yeri temiz bir silgi ile silin aynı şekilde kulaklık pinlerini de silin. Daha sonra kolonya ve peçete ile temizleyin aynı yerleri. Oksitlenme olmuş olabilir.
İnanır Mısın Onu Bile Denedim

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
QCY Melobuds kullanıyorum yakın bir zamanda garantiye gönderdim sol kulakligindan daha az ses geliyordu daha yeni elime ulasti onarıp göndermişler ben memnun oldum.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
QCY Melobuds kullanıyorum yakın bir zamanda garantiye gönderdim sol kulakligindan daha az ses geliyordu daha yeni elime ulasti onarıp göndermişler ben memnun oldum.
Kaç Gün Sürdü Süreç ?

Top Bottom