Öyle yapınca da olmuyorDirekt dosya konumundan silersen olabilir belki
Dosya konumundan silebilirsiniz.Denetim masasından uygulama kaldırdığımda yine de o uygulamanın bazı dosyaları kalıyor tamamen silinmiyor. Teker teker de uğraşmak istemiyorum. Tek seferde bir uygulamayı nasıl tamamen silerim?
Bir hata mı alıyorsun nasıl olmuyor?Öyle yapınca da olmuyor
hata vermiyor da mesela program files konumunda klasörler kalıyor. Mesela bugün opera indirdim ama geri sildim 3 tane dosyayı kendim sildimDosya konumundan silebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir hata mı alıyorsun nasıl olmuyor?
Hocam en azından normal silme yerinden daha tasarruflu.hata vermiyor da mesela program files konumunda klasörler kalıyor. Mesela bugün opera indirdim ama geri sildim 3 tane dosyayı kendim sildim
Hocam en azından normal silme yerinden daha tasarruflu.
CTRL+A yapın hocam sonra sağ tık yapıp şile basın hepsi silinir.Mesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde dosyalar kalıyor bunların da silinmesini istiyorum
revo uninstallerDenetim masasından uygulama kaldırdığımda yine de o uygulamanın bazı dosyaları kalıyor tamamen silinmiyor. Teker teker de uğraşmak istemiyorum. Tek seferde bir uygulamayı nasıl tamamen silerim?
ama hepsi operanın kalıntıları değil işte. sadece operayı silerken hiç kalıntı bırakmamasını istiyorumCTRL+A yapın hocam sonra sağ tık yapıp şile basın hepsi silinir.
araştırıyorum hemenrevo uninstaller
teşekkürler aradığım şey tam da böyleydirevo uninstaller