Neler Yeni

İNDİRİM Asus ROG Strix Scope RX Red Optik Switch 799 TL

¥usuff

80+ Silver
Oyun, yazılım ve arada da kodlama için.
Klavye çok rahat hissettiriyor özellikle Blue Switch bir klavyeden geçince çok daha fark edilir şekilde hissettim bunu.

Tuşlara basarken rahatsız olmuyorsunuz ya da kenarından bastığınız bir tuşun çalışmama gibi bir durumu da yok Switch yapısı yüzünden.
Tuşlar dolgun, hassas, yumuşak ve keyifli.

Klavyeyi ilk aldığımda sürekli yazı yazmak istedim açıkçası.

Alırken "keşke bilek desteği de olsaydı" demiştim ki sonradan düşünmedim bile bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum önce sakinleş ve yazmayı tekrar hatırla.

1- Onu direkt olarak "oyun" odaklı yazmadım. Dayanıklılıktan tutun birden fazla olumlu yönü var ki oyunda da geçerli bu.
2- Klavyeyi deneyimlemiş miydin? Çünkü daha önce CherryMX Red Switch de kullandım fakat bu kadar iyi değildi.
mx red iyi olmadığı için olabilir

Tuşlara basarken rahatsız olmuyorsunuz ya da kenarından bastığınız bir tuşun çalışmama gibi bir durumu da yok
stem vouble deniyor ( yanlış yazmış olabilirim)
Klavye çok rahat hissettiriyor özellikle Blue Switch bir klavyeden geçince çok daha fark edilir şekilde hissettim bunu.
linear olduğu içindir

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
linear olduğu içindir
Onu biliyorum sadece farkı "çok daha iyi şekilde" anladığımı ve bunun sebebini belirttim.
Direk "rahattı" yazsam belirsizlik olacaktı.
stem vouble deniyor ( yanlış yazmış olabilirim)
Asus bunu kendi içinde "X-Stabilizer" olarak adlandırıyor.
mx red iyi olmadığı için olabilir
Bu kadar övülen bir Switch'e neden pat diye kötü dediniz ki? :D
Gayet iyidi yani.
Zaten ROG RX Red daha iyi dedim.

Neden kötü diyorsunuz?
Optik Switch normal mekanik Switch'lere göre tepkisellikten basım bildirimine kadar daha iyi.
Stabilizer falan da var yani ben herhangi bir "eksi" yön göremiyorum.
Beni aydınlatır mısınız?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Oyun, yazılım ve arada da kodlama için.

Tuşlara basarken rahatsız olmuyorsunuz ya da kenarından bastığınız bir tuşun çalışmama gibi bir durumu da yok Switch yapısı yüzünden.
Tuşlar dolgun, hassas, yumuşak ve keyifli.

Klavyeyi ilk aldığımda sürekli yazı yazmak istedim açıkçası.

Alırken "keşke bilek desteği de olsaydı" demiştim ki sonradan düşünmedim bile bunu.

Dostum önce sakinleş ve yazmayı tekrar hatırla.

1- Onu direkt olarak "oyun" odaklı yazmadım. Dayanıklılıktan tutun birden fazla olumlu yönü var ki oyunda da geçerli bu.
2- Klavyeyi deneyimlemiş miydin? Çünkü daha önce CherryMX Red Switch de kullandım fakat bu kadar iyi değildi.
Günde 7 8 saat kod yazacağım, daha iyi bir öneriniz, var mi ? Bunu alayım mı?

¥usuff

80+ Silver
Bu kadar övülen bir Switch'e neden pat diye kötü dediniz ki?
nerde övülüyor?
Optik Switch normal mekanik Switch'lere göre tepkisellikten basım bildirimine kadar daha iyi.
optic switch oyun veya yazma hiç bir şeye katkısı yok

bütçe ne tam ve yeni konu açmalısın.

bütçe ne tam ve yeni konu açmalısın.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
O kadar uzun süre başında kalmadım tabii ki fakat uzun yazılarda herhangi bir rahatsızlık da duymadım.
Benim deneyimlerim çok iyi yöndeydi fakat sanırım bir yerleri kaçırıyorum ki @¥usuff ile bunu konuşuyorduk.
İsterseniz konuyu biraz daha takip edin çünkü benim herhangi bir belirtmediğim eksi yönü varsa cevaplanmış olacaktır muhtemelen.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
O kadar uzun süre başında kalmadım tabii ki fakat uzun yazılarda herhangi bir rahatsızlık da duymadım.
Benim deneyimlerim çok iyi yöndeydi fakat sanırım bir yerleri kaçırıyorum ki @¥usuff ile bunu konuşuyorduk.
İsterseniz konuyu biraz daha takip edin çünkü benim herhangi bir belirtmediğim eksi yönü varsa cevaplanmış olacaktır muhtemelen.
Peki hocam son bir soru, şuan da Bloody b120 klavye kullanıyorum. 800 TL verip bu klavyeyi almalı miyim ? Yoksa bu klavyenin bozulmasını mi bekleyeyim

¥usuff

80+ Silver
Peki hocam son bir soru, şuan da Bloody b120 klavye kullanıyorum. 800 TL verip bu klavyeyi almalı miyim ? Yoksa bu klavyenin bozulmasını mi bekleyeyim
woimer / gamakay gk61 alıp switch opener ve krytox 205g0 alabilirsin çok çok daha iyi bir switch kendisi iyi bir şekilde yağlandığı zaman nerdeyse ink black kadar smooth (yumuşak ) oluyor.

woimer / gamakay gk61 alıp switch opener ve krytox 205g0 alabilirsin çok çok daha iyi bir switch kendisi iyi bir şekilde yağlandığı zaman nerdeyse ink black kadar smooth (yumuşak ) oluyor.
ve stok yayı da gayet iyi.

ve stok yayı da gayet iyi.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
nerde övülüyor?
Switch denildiğinde akla gelen 2-3 modelden biri. Red Switch'lerin içinde en iyilerdendi.
optic switch oyun veya yazma hiç bir şeye katkısı yok
Özür dileyerek soracağım.
Optik Switch'in ne anlama geldiğini biliyor musunuz?
Ya bu konu hakkında bilginiz yok ya da benim deneyimlerim gerçekten yanıltıcı.

Yazma konusuna bir şey diyemeyeceğim çünkü zaten yazma konusunda övdüğüm olay "X-Stabilizer" idi.
Dayanıklılık konusunda ise bir tuşa basıldığında herhangi bir mekanik devre tamamlanmadan direk olarak optik ışığın önündeki engel kaldırıldığı için dayanıklılık konusunda gayet iyi.
Oyun konusuna gelirsek devasa bir şey hissedemedim fakat CherryMX Red klavyeme göre daha rahat hissettiriyordu.

Gateron hakkında pek iyi şeyler duymamıştım ama duyumlarıma göre de öneri yapmam yanlış olur, deneyimlemedim sonuçta.

Siz ROG Scope RX'i kullandınız mı?

T.P.G.

80+ Titanium
Kendisi başka Gateron Yellow switch bulunan bir klavye alıp switchleri yağlayarak daha iyi olacağını iddia ediyor, bir bakıma haklı olabilir aslında. Fakat her switchi tek tek yağlamak, o klavyenin gelişini beklemek (15-20 gün) biraz uğraştırır açıkçası.

Tek başına da hissiyatı mükemmel bu arada Gateron Yellow'un.

¥usuff

80+ Silver
Kendisi başka Gateron Yellow switch bulunan bir klavye alıp switchleri yağlayarak daha iyi olacağını iddia ediyor, bir bakıma haklı olabilir aslında. Fakat her switchi tek tek yağlamak, o klavyenin gelişini beklemek (15-20 gün) biraz uğraştırır açıkçası.

Tek başına da hissiyatı mükemmel bu arada Gateron Yellow'un.
15 20 gün değil 3 4 saat sürüyor.
ve stab lere de holee mode banded mode yapa bilir ve krytox 205g0 süre bilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,627
Üyeler
163,695
Son üye
ygt1
Top Bottom