Neler Yeni

İNDİRİM! Gamegaraj 3060ti 12400f 20kTL

Juiclair0

80+ Silver
Pahalı geldi biraz

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 12 bin liralık sistem kovaliyorum stok onda bile tek teke göre 3k ucuz. 20k lik sistem alacak olsam en az 5k ucuz olması lazım bana göre
Size bu konuda katılmıyorum, 3k bana göre gayet iyi bir indirim. Ama tabii ki sizin düşünceniz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim sayılmaz, normal bir hazır sistem. Tek tek toplamaya göre zaten ucuz olmalı hazır sistemin mantığı budur, ama buna kampanyalı denemez bence.
Bence çok rahat denebilir, benim nezlimde 3 bin tl iyi bir indirimdir. Ama tabii ki size kalmış.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,536
İsim
Hacı
RX 6700 XT sistem 17k iken bunun fiyatı pahalı bile.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İndirim sayılmaz, normal bir hazır sistem. Tek tek toplamaya göre zaten ucuz olmalı hazır sistemin mantığı budur, ama buna kampanyalı denemez bence.
Donanım arşivinin sistemlerine falan da baktığımızda indirimler genelde 3-5k arası olur bana göre iyi bir indirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

22K ya 3070ti ve 6800xt vardı 2 hafta önceye kadar bence de pahalı.
Önce ki hazır sistemlerle karşılaştırmak mantıksız olur ama, burada karşılaştırılması gereken tek tek toplamaya göre kaç TL olduğu, tek tek toplamaya göre 3 bin tl bir karımız var mı var bana göre de uygun oluyor.

RX 6700 XT sistem 17k iken bunun fiyatı pahalı bile.
Evet AMD muadilinde 6700xt ve 5600 lü sistemi almak daha mantıklı haklısınız ama adamın NVEC codeğe ihtiyacı falan varsa bu sistem çok rahat alınır, parçalar da kaliteli çünkü.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Donanım arşivinin sistemlerine falan da baktığımızda indirimler genelde 3-5k arası olur bana göre iyi bir indirim.

Önce ki hazır sistemlerle karşılaştırmak mantıksız olur ama, burada karşılaştırılması gereken tek tek toplamaya göre kaç TL olduğu, tek tek toplamaya göre 3 bin TL bir karımız var mı var bana göre de uygun oluyor.

Evet AMD muadilinde 6700xt ve 5600 lü sistemi almak daha mantıklı haklısınız ama adamın NVEC codeğe ihtiyacı falan varsa bu sistem çok rahat alınır, parçalar da kaliteli çünkü.
Bir sistemi indirimli diye önermek için bence o fiyata benzer performans verebilen veya daha iyi bir sistem olmamalı. Ama bu sistemin birsürü anlternatifi var. Çok ufak bir araştırmayla bunu buldum en basitinden.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler

Önce ki hazır sistemlerle karşılaştırmak mantıksız olur ama, burada karşılaştırılması gereken tek tek toplamaya göre kaç TL olduğu, tek tek toplamaya göre 3 bin TL bir karımız var mı var bana göre de uygun oluyor.

Bahsettiğiniz 12400f ve 6700xt sistem 18k şu anda, ama diğer parçaları bu sistemin muadili versiyona getirince yine bu fiyatlara çıkıyor.

Bir sistemi indirimli diye önermek için bence o fiyata benzer performans verebilen veya daha iyi bir sistem olmamalı. Ama bu sistemin birsürü anlternatifi var. Çok ufak bir araştırmayla bunu buldum en basitinden.
Şimdi bu sistemle öbür sistem arasındaki 1000tl fiyat farkını size şöyle anlatayım.

1-12400f 5600 den daha performanslıdır, 5600 ve b450m kullanmış hem gen3 e kitliyor hem de daha az performanslı, 5600 ile b550 kullansa tamam

2-Gamegarajda ballistix ram kullanılmış bu sistemde goodram kullanılmış ballistix kalitesini biliyorsunuz sizde.

3-Gamegaraj daki ssd de msi spatium kullanılmış bu wd green den daha iyi bir ssd.

4-Bu kasa performax bir kasa DLX21 çok daha iyi bir kasa ve psu ya sahip. İncelemesi de bu kanalda var zaten.

Aradaki 1000tl ye değer mi kesinlikle değer.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Top Bottom