Ultimate kullanıyorum bendeSen hangi paketi kullanıyorsun
Sherlock sarıyor mu oynadınız mı hocam?
Oynamadım malum daha bir ekran kartı alamadım onboard kullanıyorum sadece dün arkadaşların açtığı indirim konularıyla satın almış bulunmaktayım oynayabilince bilgi veririm ama yine de bu fiyata değeceğini düşünüyorum.
Benim bu forumda ki en önemli davam insanlara Forza Horizon 4 ün ultimate sürümünü aldırmaya çalışmak. Standart alacaklar hiç oynamasın.Kesinlikle ama kesinlikle ultimate versiyonunu alın
Aynen öyle, katılıyorumBenim bu forumda ki en önemli davam insanlara Forza Horizon 4 ün ultimate sürümünü aldırmaya çalışmak. Standart alacaklar hiç oynamasın.
Bu oyunun mevzusu ne? 600k kişi oynamış. 2D bideBaya craft sistemi felan varmış diyoalr sarıyor mu?
Yok herhalde. Her oyunun kendi bulmacası var.Sherlock serisinden bir oyunu daha önce oynamadım ama bunu aldım.
Diğer oyunlarıyla hikaye bağlantısı var mıdır?
hocam forza kaça düşüyordu tam hatırlayamadım da + olarak 9 gün sonra felan açık dünya oyunlarına bir indirim gelecek forza da açık dünya kategorisinde indirimde girme ihtimali yüksekŞu forza tekrar indirime girsin de başka bir şey istemem.
Forza Horizon 4 Standart Edition : 92 TL – 59,80 TLhocam forza kaça düşüyordu tam hatırlayamadım da + olarak 9 gün sonra felan açık dünya oyunlarına bir indirim gelecek forza da açık dünya kategorisinde indirimde girme ihtimali yüksek
tam da 59 tlem varForza Horizon 4 Standart Edition : 92 TL – 59,80 TL
Forza Horizon 4 Deluxe Edition: 125 TL – 75 TL
Forza Horizon 4 Ultimate Edition: 150 TL – 82,50 TL
59.86 tam şansıma geltam da 59 tlem var![]()