Neler Yeni

İNDİRİM - STEAM - NEED FOR SPEED SERİSİ

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
Günümüz sistemlerinde sorun çıkarabiliyor bu oyunlar. Prototip gibi.
Hepsine sahibim ve birçok kez bitirdim rivals ve 2015 dışında sorun yaşamadım. Bir sorun yaşayan benimle iletişime geçebilir. Çözmeye çalışırız.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
PichHasso

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
payback deluxe edition olarak mı almak mantıklı yoksa düz alsak yeter mi
ayrıca sizce bu seriden hangileri oynanır
İlk olarak steam zaten normal versiyonlarını satmıyor. Sadece Most Wanted’ın deluxe versiyonu yok diğerlerinin hepsi full paket.
Hepsi oynanır. Hot Pursuit, Most Wanted, Rivals, 2015, Payback, Heat diye oynayabilirsin.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
PichHasso
İlk olarak steam zaten normal versiyonlarını satmıyor. Sadece Most Wanted’ın deluxe versiyonu yok diğerlerinin hepsi full paket.
Hepsi oynanır. Hot Pursuit, Most Wanted, Rivals, 2015, Payback, Heat diye oynayabilirsin.
serinin sıralaması bu mu

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

yusuftheayay

80+ Bronze
Hepsine sahibim ve birçok kez bitirdim rivals ve 2015 dışında sorun yaşamadım. Bir sorun yaşayan benimle iletişime geçebilir. Çözmeye çalışırız.
En iyisi hangisi hocam heat ve Hot pursuit oynadım, heati çok beğenmedim ama Hot pursuit baya iyiydi, rivals da ona benziyor önerir misin?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
PichHasso
aralarında bi hikaye bağlantısı yoksa içimde kalmıştı zamanında payback alırım sadece

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
En iyisi hangisi hocam heat ve Hot pursuit oynadım, heati çok beğenmedim ama Hot pursuit baya iyiydi, rivals da ona benziyor önerir misin?
Heat’i ben UNITE modu ile bitirdim grafikleri baya hoş olmuştu bence içlerinden en iyisi oydu açıkcası geceleri baya nfsu2 havası veriyordu unite’ı deneyebilirsin. Rivals hot pursuit’in daha yaratık bi versiyonu diyebilirim. Mantık aynı hot pursuit’le.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aralarında bi hikaye bağlantısı yoksa içimde kalmıştı zamanında payback alırım sadece
Oyunların hikayeleri tırt. Bir bağlantısı yok hiçbirinin.

coldplay

80+ Bronze
sadece oynanış olarak en iyi oyun hangisidir? bir de çevrim içi oynanabilen var mı?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
sadece oynanış olarak en iyi oyun hangisidir? bir de çevrim içi oynanabilen var mı?
Çevrim içi derken online mı? Hepsi online oynanıyor. oynanış anlamında tamamıyla senin zevkine kalmış.

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273