- Bütçe
- 24000
Ssdyi MLD 1tb yapıp yaninada işlemci soğutucu alıcam bütçe 24k.sizce Alınır mı? ayrıca işlemci soğutucuyu deepcoolun 120mm olanı mı yoksa 240mm olanını mi alayım.120mm olanı yeter mi.
Çok iyi fiyatVok abimiz 22 k olan sistemi Abdullah abinin dediği gibi fiyatı 1000tl gibi büyük miktarda düştü
Ssdyi MLD 1tb yapıp yaninada işlemci soğutucu alıcam bütçe 24k.sizce Alınır mı? ayrıca işlemci soğutucuyu deepcoolun 120mm olanı mı yoksa 240mm olanını mi alayım.120mm olanı yeter mi.
Bursa'da yaşıyorum burası yazları çok sıcak ve nemli o yüzden almak istedim.Çok iyi fiyat
hava soğutma yeterli olur
Teşekkür ederim.Dostum fiyatı çok iyi ama yazılım ve güncellik konusunda daha detaylı araştırma yapıp almanı öneririm!
cpuyu 5700x / m2 yi mld 1 tb / anakarti asrock b550 / bide islemciye bi tane kule tipi alirsin mis gibi sistemin olurVok abimiz 22 k olan sistemi Abdullah abinin dediği gibi fiyatı 1000tl gibi büyük miktarda düştü
Yaptığın kombinasyon bütçemi çok asiyorcpuyu 5700x / m2 yi mld 1 tb / anakarti asrock b550 / bide islemciye bi tane kule tipi alirsin mis gibi sistemin olur
İşlemciyi 5600x mi demek istedincpuyu 5700x / m2 yi mld 1 tb / anakarti asrock b550 / bide islemciye bi tane kule tipi alirsin mis gibi sistemin olur
ryzen 7 5700xYazılımları ile ilgili pek bilgim yok yardım ederseniz sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptığın kombinasyon bütçemi çok asiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciyi 5600x mi demek istedin
Dediğim gibi bütçemi çok asiyorryzen 7 5700x
ryzen 7 5700x
İşlemci 7 5700x yaparsam soğutucuya gerek kalır miDostum fiyatı çok iyi ama yazılım ve güncellik konusunda daha detaylı araştırma yapıp almanı öneririm
cok iyi
sorunlar olabilir ama 100% sorun oluyormus gibi anlatmayin, alinmaz falan diyosunuz direkt millete ben de amd kullanicisiyim ama gormedim bir sorun alinmaz yerine tercih ederken bunu da goze al denir7000 serisi dışında amd alınmaz 6000 bin serisinde gene yazılımsal sorun çok fazla ve yaşayan oluyor ben olsam 7000 serisinden başka amd almazdım dert olur insana sonra