🔥İndirim İndirimde olan 2 bileşen

Sana tavsiye asla keşke deme, keşkeler anlamsızdır. Yapılan geri alınamıcağı için keşke seni üzmekten başka bir işe yaramaz.
Teselli ettiğiniz için teşekkürler :) zaten 1150 tl olduğunu farkedince geri üzülmedim. Fakat gerçekten çok ama çok pişman olduğum şey crucial ballistix rgb alsadım keşke diyorum 😆

İnternette en ucuz 1500 1600 denilince atlamıştım.
Ederi buysa ve her zaman alınabiliyorsa iptal edeyim mi siparişi?
750gb f/p ssd kovalamak daha mantıklı olur belki (yeni pc toplayacağım ama acelem yok) ne dersiniz?
Bu ssd kesinlikle alınır parasını hak eder iptal etmezdim yerinde olsam

Zaten açılmıştı bununla ilgili konu 2 gün 1 gün kadar önce ama olsun görmeyenler için faydalı.

güzel indirim

Zaten açılmıştı bununla ilgili konu 2 gün 1 gün kadar önce ama olsun görmeyenler için faydalı.
Ssd de paylaşıldıda geri kaldırdım indirimin fazla olmamasından dolayı :)

Sağolun değerlendirmeniz için.

Garantisi nasıl acaba? 5 yıl geçerli mi yoksa amazon yine yurt dışına mı gönderecek?
Amazon.tr deki ürünler zaten türkiyede olan ürünlerdir garantisi türkiye garantili zaten.

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Almak istediğiniz ürünü kontrol ettiğimde amazon global üründür.

Faturalar yurtdışı olarak kesildiği için ürünün sadece 2 yıl amazon garantisi vardır.

Ürünle ilgili olarak herhangi sorun olur ise bizimle iletişime geçerek 2 yıl içinde iade oluşturabiliriz.

Türkiyede yararlanabileceğiniz servis bulunmamaktadır.

Ürün iadesi ve para iadesi mevcuttur değişim veya onarım işlemi gerçekleştirilmemektedir.

Umarım size yardımcı olabilmişimdir.

Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumu bilmenizi isterim.

Sağlıkla kalın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,400
Üyeler
197,452
Son üye
resad0
Geri