Neler Yeni

İNDİRİMDE TOPLADIĞIM SİSTEM LÜTFEN YARDIM

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İhsan Öztürk
Bütçe
70
1740657081997.png

Arkadaşlar elimde işlemci sıvı soğutma var diğer birleşenlerde yardımcı olur musunuz acaba

işlemci : AMD Ryzen 7 9700X (alındı)
ekran kartı : 7900 xt / 5070 ti / 4070 ti süper üç karttan birini alacağım fiyatların düşmesini bekliyorum(alınacakI
işlemci soğutucu : sıvı soğutma 360mm (alındı)
mönitör : 180 hz 1 ms 27 inç 2K asus (alındı)

bu parçalar uyumlu mu? yoksa daha düşük modellere mi geçmeliyim lütfen yardımcı olur
2k ayarlarda oynamak için kuracağım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
efe araci
7900xt s1nerjide indirimde alabilirsiniz psuyu corsairin rm850e modelini öneririm çok daha iyi olur ana kart olarak msi tomahawk b650 modelini öneririm ram çok iyi olmuş elinize sağlık. (ssd unutmayın)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar elimde işlemci sıvı soğutma var diğer birleşenlerde yardımcı olur musunuz acaba

işlemci : AMD Ryzen 7 9700X (alındı)
ekran kartı : 7900 xt / 5070 ti / 4070 ti süper üç karttan birini alacağım fiyatların düşmesini bekliyorum(alınacakI
işlemci soğutucu : sıvı soğutma 360mm (alındı)
mönitör : 180 hz 1 ms 27 inç 2K asus (alındı)

bu parçalar uyumlu mu? yoksa daha düşük modellere mi geçmeliyim lütfen yardımcı olur
2k ayarlarda oynamak için kuracağım
2k için mükemmel sistem 7900xt alırsanız 6 marta 9070xt çıkıyor onu bekleyin.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İhsan Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7900xt s1nerjide indirimde alabilirsiniz psuyu corsairin rm850e modelini öneririm çok daha iyi olur ana kart olarak msi tomahawk b650 modelini öneririm ram çok iyi olmuş elinize sağlık. (ssd unutmayın)

2k için mükemmel sistem 7900xt alırsanız 6 marta 9070xt çıkıyor onu bekleyin.
hocam msi tomahawk b650 çok pahalı şuanki anakart iyi değil mi ? yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse 7900xt yada 9070xt bekliyorum fiyatına göre geçiş yapacağım psuyu carsair olarak değiştirdim reis

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
efe araci
hocam msi tomahawk b650 çok pahalı şuanki anakart iyi değil mi ? yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse 7900xt yada 9070xt bekliyorum fiyatına göre geçiş yapacağım psuyu carsair olarak değiştirdim reis
yok hocam kötü değil asock asusun alt markası zaten güzel ana kartır sadece bütçe var ise tomahawk almak daha iyi olurdu onun harici ana kart iyi e sistem de corsair psu ile çok iyi oldu.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İhsan Öztürk
yok hocam kötü değil asock asusun alt markası zaten güzel ana kartır sadece bütçe var ise tomahawk almak daha iyi olurdu onun harici ana kart iyi e sistem de corsair psu ile çok iyi oldu.
850 serisi olduğu için bide fiyatı şuan çok avantajlı o yüzden bu şekilde daha iyi gibi hem bütçem çok kısıtlı parça parça alıyorum böyle indirimde yakalayıp teşekkürler tekrardan

işlemci anakart ve ram uyumlu değil mi ? yanlış bilmiyorum

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
efe araci
850 serisi olduğu için bide fiyatı şuan çok avantajlı o yüzden bu şekilde daha iyi gibi hem bütçem çok kısıtlı parça parça alıyorum böyle indirimde yakalayıp teşekkürler tekrardan

işlemci anakart ve ram uyumlu değil mi ? yanlış bilmiyorum
her şey uyumlu hocam onda sorun yok sadece ana kart gelince ana kartı güncellemeniz gerekiyor o işlemciyi kullanabilmek için ana kartların hepsi eski sürüm gelir ondan dolayı güncellemek lazım.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İhsan Öztürk
her şey uyumlu hocam onda sorun yok sadece ana kart gelince ana kartı güncellemeniz gerekiyor o işlemciyi kullanabilmek için ana kartların hepsi eski sürüm gelir ondan dolayı güncellemek lazım.
yazılımsal olarak değil mi hocam

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
efe araci

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Volkan
Eskiden di o, anakartta eski sürüm işlemci mi varda güncelleme gereksin o2000 serisi ve 5000 serisi içindi bunlarda sorun yok eskisi gibi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
efe araci
Eskiden di o, anakartta eski sürüm işlemci mi varda güncelleme gereksin o2000 serisi ve 5000 serisi içindi bunlarda sorun yok eskisi gibi
yok hocam cidden ana kartı güncellemeyince sorun çıkartıyor bu 9000 işlemciler belirli bir sürümden aşşağısı ise sorun çıkarıyor ama anakart yeni olduğu için günceldir diye düşünüyorum ama eğer eski güncelleme de kaldıysa güncellemesini önden söylemek daha mantıklı olur.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
İhsan Öztürk
yok hocam cidden ana kartı güncellemeyince sorun çıkartıyor bu 9000 işlemciler belirli bir sürümden aşşağısı ise sorun çıkarıyor ama anakart yeni olduğu için günceldir diye düşünüyorum ama eğer eski güncelleme de kaldıysa güncellemesini önden söylemek daha mantıklı olur.
geçiyorum o zaman sipariş hocam fiyat ve uyum acısından iyi sanırım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
efe araci
geçiyorum o zaman sipariş hocam fiyat ve uyum acısından iyi sanırım
fiyat kalitesine göre iyi siparişe geçebilirsiniz şimdilik ekran kartı almayın idarelik bir ekran kartı yada apu kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,265
Üyeler
171,177
Son üye
werdinant9090
Top Bottom