İşimi görür diyorlar ekran kartı hariç bence her şey cuk oturdu bence bilmiyorum daha iyi bilenler yorum yapabilirlerEkran kartını araştırdınız mı hocam diğer parçalar her şey güzel duruyor.
Problem olabilecek tek şey sesli çalışması ya da ısınması zaten , ama 4000 serisi bir tık daha az güç çekiyor ısınma problemi çok yaşayacağınızı sanmıyorum diğer parçalar 10 numara.İşimi görür diyorlar ekran kartı hariç bence her şey cuk oturdu bence bilmiyorum daha iyi bilenler yorum yapabilirler
link varmı hocamBu şekilde eklemeler yapılarak alınır mı bu sistem
Linki atamıyorum forum kabul etmiyor snerj dolayilink varmı hocam
Sıvı soğutması yeterli olur mu pek bilgim yok çünküProblem olabilecek tek şey sesli çalışması ya da ısınması zaten , ama 4000 serisi bir tık daha az güç çekiyor ısınma problemi çok yaşayacağınızı sanmıyorum diğer parçalar 10 numara.
dostum stock fan yetmez ama 240mm lik sıvı soğutucu yeterLinki atamıyorum forum kabul etmiyor snerj dolayi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıvı soğutması yeterli olur mu pek bilgim yok çünkü
240mm koydum çok kafama yatti 4070 süper işimi rahat görür değil mi 2k dadostum stock fan yetmez ama 240mm lik sıvı soğutucu yeter
Ekran kartını araştırdınız mı hocam diğer parçalar her şey güzel duruyor.
palitin çatısı altında olan bir firma , sadece nvidia ya özel üretim yapıyor.İşimi görür diyorlar ekran kartı hariç bence her şey cuk oturdu bence bilmiyorum daha iyi bilenler yorum yapabilirler
Alınir mi sence bu fiyatapalitin çatısı altında olan bir firma , sadece nvidia ya özel üretim yapıyor.
anakartı beğenmedim , anakart güncellenerek düşünülebilir.Alınir mi sence bu fiyata
forum üyesi @Telefonunu Çıkra nın ekran kartı marka modelleri hakkında güzel bir rehberi var izleyebilirsiniz.Alınir mi sence bu fiyata
Alınabilir bi ekran kartı bence izledim şimdianakartı beğenmedim , anakart güncellenerek düşünülebilir.
forum üyesi @Telefonunu Çıkra nın ekran kartı marka modelleri hakkında güzel bir rehberi var izleyebilirsiniz.
Ana kartın ne eksisi var işimi görmez mi cok uçmak istemedim 50k ya göreAlınabilir bi ekran kartı bence izledim şimdi
7800x3d için zayıf , ram ve m2 slotları yetersiz. Ölü yatırım olur benden söylemesi.Alınabilir bi ekran kartı bence izledim şimdi
Ana kartın ne eksisi var işimi görmez mi cok uçmak istemedim 50k ya göre