Coolermaster mk110 al onun yerine.Ben K55 almak istiyorum sizin de almak istediğiniz bir ürün var mı?
Ekran kartını garantiye yollayıp, para iadesini isteyip. Stok sorununun düzelmesini bekleyip 3080 ve 1440p bir monitör alacağım. Lakin stok sıkıntısı ve onun doğurduğu pahalılıktan dolayı alamıyorum.Ben K55 almak istiyorum sizin de almak istediğiniz bir ürün var mı?
O zaman ancak 2023 2024 te alırsın.Ekran kartını garantiye yollayıp, para iadesini isteyip. Stok sorununun düzelmesini bekleyip 3080 ve 1440p bir monitör alacağım. Lakin stok sıkıntısı ve onun doğurduğu pahalılıktan dolayı alamıyorum.
bilek desteği benim için önemli ama klavye çok güzelmiş bilek desteği istemesem kesinlikle bunu alırdımTr de nerdeyse yok bile.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Coolermaster mk110 al onun yerine.
Garantim bitmeden vermem lazım. Aldığım günden beri var. Ama kartları bulamıyorum.O zaman ancak 2023 2024 te alırsın.
Var m2 ssd ler indirime girse alacam 2-3 tane normla ssd de alacam ama çok pahalılar ve arttı fiyatları m2 olarak samsung 980 pro almayı düşünüyom ssd olarak zaten samsung.Ben K55 almak istiyorum sizin de almak istediğiniz bir ürün var mı?
g733 aşırı güzelNo joke 5 kuruş param yok ama birden bana şu kulaklıklar hoş gelmeye başladı parasızlıktan herhald