Neler Yeni

İndirimlerde Alacak Oyun Bulamıyorum.

supdelux

80+
İndirimde olan çoğu AAA oyuna sahibim. Online olarak da BF serisinin hepsi COD serisi olarak MW2019'dan MW2'ye kadar hepsine sahibim. Alacak bir oyun bulamadım bir türlü, bir tek FIFA 23'ü gördüm fakat 22'ye sahip olduğum için karar veremedim. UT oyuncusu değilim kariyer vs yapmayı seviyorum. FİFA 22'yi patreonda ücretli satılan modlar ile oynuyorum ama gerek var mı karar veremedim. Siz neler aldınız ya da bunu almalısın dediğiniz oyun var mı?

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
İndirimde olan çoğu AAA oyuna sahibim. Online olarak da BF serisinin hepsi COD serisi olarak MW2019'dan MW2'ye kadar hepsine sahibim. Alacak bir oyun bulamadım bir türlü, bir tek FIFA 23'ü gördüm fakat 22'ye sahip olduğum için karar veremedim. UT oyuncusu değilim kariyer vs yapmayı seviyorum. FİFA 22'yi patreonda ücretli satılan modlar ile oynuyorum ama gerek var mı karar veremedim. Siz neler aldınız ya da bunu almalısın dediğiniz oyun var mı?
Dying Light,Dying Light 2,Rdr 2,Witcher 3,God Of War,Uncharted,Spiderman bu arada modlarla ne gibi özellikler geliyor ben Fifa 21'i modla oynamıştım en son.

Mazia Prochainezo

80+ Bronze
Ben bunlari almayi dusunuyorum, sana da oneririm:
1669314559831.png

r4NG3r

80+ Silver
Demekki ilgini ceken bir oyun yok illaki almak zorunda degilsin

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Witcher 2 aldım ben bugün yoksa bakabilirsin

TahinPekmez

80+ Silver
Fresh women aldim.tavsiye ederim

supdelux

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dying Light,Dying Light 2,Rdr 2,Witcher 3,God Of War,Uncharted,Spiderman bu arada modlarla ne gibi özellikler geliyor ben Fifa 21'i modla oynamıştım en son.
Saydığın oyunların hepsi var oynadım hocam ya. Valla hocam Patreon'dan 3 er dolara Esim mod ve Aİ Motion mod aldım. Ek olarak fifer mod ve EPP, 2023 kit ve yüz modellerini mod managerda birleştirdim. Genel olarak oyunu orijinal haline göre çok iyi duruma getiriyor. Oynanış ve kariyer oynarken daha zevkli hale getiriyor. Next-Gen olayı hoşuma gidiyor fakat ekstra sinematik sahneler ve daha gerçekçi goalnet görüntüsü için 23'e geçilir mi karar veremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunlari almayi dusunuyorum, sana da oneririm:
Alıntıyı görüntüle
NFS ve valve complete pack hariç diğerleri kütüphanemde mevcut. Araba oyunları konusunda biraz forzacıyımdır hocam.

Witcher 2 aldım ben bugün yoksa bakabilirsin
Witcher evrenini sevdiğim için çok çok önceden oynayıp bitirdiğim bir seri hocam. Zaten next-gen update ile yakın zamanda tekrar Wild Hunt'a giriş yaparım gibi duruyor.

supdelux

80+
Bende forzaciyim ama son kale yıkılınca NFS sardık. Seri 5'i multiplayer crack oynuyorum mesela 😁
Gamepass'te mevcut diye biliyorum. Crackin derdiyle uğraşmak yerine aslında aylık 30 TL'ye hevesi alıncaya kadar oynamak daha mantıklı gibi.

O oyunu hiç oynamadım çokta seveni var ama izlediğim videolardan sanki bana hitap etmiyormuş gibi hissettim. Samuray ninja tarzında bir oyun olarak Ghost Of Tsushima'nın PC'ye portlanmasını deli gibi bekliyorum.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Gamepass'te mevcut diye biliyorum. Crackin derdiyle uğraşmak yerine aslında aylık 30 TL'ye hevesi alıncaya kadar oynamak daha mantıklı gibi.

O oyunu hiç oynamadım çokta seveni var ama izlediğim videolardan sanki bana hitap etmiyormuş gibi hissettim. Samuray ninja tarzında bir oyun olarak Ghost Of Tsushima'nın PC'ye portlanmasını deli gibi bekliyorum.
Ghost of tsushima oynamadım fakat ondan daha güzel bi oyundur bence :D

Top Bottom