Neler Yeni

Yardım İNDİRİMLİ RTX 4070 EN UCUZ

lemarina

80+
Bu RGBli olan gaming oc versiyonu benim de çok hoşuma gitti 😊👍

asko56

80+ Silver
Beyler selam
PNY RTX 4070 parasına GIGABYTE RTX 4070 indirime girmiş. Sizce alınır mı fiyat çok uygun değil mi?
Gigabyte kartlar hep mi böyle ucuz yoksa bir sorunu mu var? Bildiğim kadarıyla gigabyte gerek anakart gerek monitorleriyle olsun iyi bir marka ve garantisi Arena. PNY Markasina o kadar çok güvenemedim ama gigabyte her yerde duyuyorum bir de bir şey soracağım bu ekran kartı hangisine eşit MSI ASUS gibi markaların hangilerine eşit

4070 süper geliyor artık 4070-70ti ve 80 in üretimi olmayacak eldeki malları satmak için indirime girebilir daha fazla bekleyin

Gif Man

80+ Gold

lemarina

80+

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Arda
Beyler selam
PNY RTX 4070 parasına GIGABYTE RTX 4070 indirime girmiş. Sizce alınır mı fiyat çok uygun değil mi?
Gigabyte kartlar hep mi böyle ucuz yoksa bir sorunu mu var? Bildiğim kadarıyla gigabyte gerek anakart gerek monitorleriyle olsun iyi bir marka ve garantisi Arena. PNY Markasina o kadar çok güvenemedim ama gigabyte her yerde duyuyorum bir de bir şey soracağım bu ekran kartı hangisine eşit MSI ASUS gibi markaların hangilerine eşit

benim sistemimin fiyatının 4 bin fazlası
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim sistemimin fiyatının 4 bin fazlası
alanlara şimdiden hayırlı olsun iyi mi bilmiyom fiyatı.

Soner9598

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Soner
Beyler selam

Gigabyte ın sadece Auros Master serisi alınır ondan hariç gigabyte bulaşma sonuçta para veriyorsun en iyisine ver Msi suprim x, gaming trio veya asus rog serisi gözün kapalı alabılırsın

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
Beyler selam

Knk bunu bende 1 haftadır görüyorum. Dolandırıcı olma ihtimali var. Niye 8k indirim yapsın. Zaten diğerlrinin indirimli hali 28 k o niye 20 k? Bende baktım lan 4060 ti ile aynı fiyat sonra vazgeçtim. Takribi bir 6 gün oluyor...

lemarina

80+
Knk bunu bende 1 haftadır görüyorum. Dolandırıcı olma ihtimali var. Niye 8k indirim yapsın. Zaten diğerlrinin indirimli hali 28 k o niye 20 k? Bende baktım lan 4060 ti ile aynı fiyat sonra vazgeçtim. Takribi bir 6 gün oluyor...
Firmanın yorumları çok iyi

Ekler

• Screenshot_2024-01-10-19-35-48-695_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-01-10-19-35-48-695_trendyol.com.jpg
    334.5 KB · Hit: 39

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Arda doğan
dediğim gibi modelden modele değişir ayrıca gigabaytenin msi ve asusa kolay kolay kafa tutabileceğini sanmıyorum colorful konusunda yarı yarıya haklısınız eskiden bende pek beğenmezdim ama yeni çıkardıkları red devil gibi modeller gigabaytenin bazı modelerine kafa tutar gibi
Dostum gigabyte onlardan kat kat iyi bir marka en kötü modeli ile bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,405
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555
Top Bottom