Neler Yeni

İndirimli satılan sistemler alıp satılıyor 2 katı fiyatına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
Uygunsuz davranış
Bu yapılan şerefsizliğe bir dur denilmesi gerekiyor !
Adamlar ihtiyacı olan durumu olmiyanlara uygun fiyatlı sistem ayarlıyor. her defasında birileri alıp satıyor.
Video atıldıkdan 7 dk sonra bakdımki stoklar bitmiş.
sahibinden 'de rtx 4060 yazdım alın size sahibinden linkide mevcut bu sadece 1 'i şerefsizlerin ihtiyacı yok alıp satıyorlar sistem 15,999 TL fiyatı olan sistemi alıp 18,999 TL ye satıyorlar bazıları sadece ekran kartını 15,000 TL ye satıyor.
Benim ihtiyacım yok bilgisayara çok şükür sistemim var ama ihtiyacı olanlar için yapılıyor bu sistemler şerefsizler gelip 2 ye alıp 10 a satıyor buna birileri engel olmalı bir çare bulun.
Utanmadan adamın videodaki fotoğrafi ile bilene ilana koyan var görselleri ekliyeceğim. ben sadece 2 adet fotoğraf ekledim dahasıda var. neredeyse 100 adet satılan ürünün 96 sını bunlar alıp satıyor. her defasında aynı olay yaşanıyor video paylaşılıyor 7 dk sonra bakıyorum stoklar bitmiş sahibindende ilanlar açılmış satılıyor ürünler
******** kelimesini hakaret olarak algılıyabilirsiniz ama hakaret etmiyorum çünkü bu gerçekdende şerefsizliktir !

Ekler

• 1.png
    1.png
    587 KB · Hit: 78
  • 2.png
    2.png
    321.1 KB · Hit: 83

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bu konunun önüne geçilmek için çaba gösteriliyor ama bizim millet her daim bir yol bulmaya çalışır, sadece bir sistem alıp ondan bir sefer 3-4 bin kar etmek bile onun için bir şey. Tamamen önüne geçmek mümkün mü bilmem ama cidden can sıkıcı.

Zodiac0I

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan BAŞARI
Kesinlikle haklısın ben de seninle aynı düşünüyorum benim de sistemim var belki değiştiririm ama konu o değil. 3 e alıp 5e satıyorlar. Bu duruma tek dur diyebilecek kişiler de ürünün satışından ve tanıtımından sorumlu kişiler. Ama onlar da satış yapmak için pek oralı olmuyor. Sistem videosu gelmeden önce sitede bir çekiliş yapılabilir. Adı çıkan 300kişiyi 1 veya 2 yıl boyunca tekrar çekilişe almazsın. Tabi bunun için çekilişe tc kimlik numarası vb bir veriyle girmesi gerek. En azından bu al sat işlerini minimuma indirirsin. Ama "al satçı mı alır, ihtiyacı olan mı alır" önemsenmeden ürün satsın pazar dönsün mantığı yüzünden hiçbir önlem alınmıyor. Alınacağını da sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kemal
Hocam yapacak bir şey yok. Burası kurtlar sofrası. İhtiyacı olan adam bi zahmet otursun sayfayı yenilesin her saniye. Bunun önüne geçmek imkansız. Sistemi almadım, yaptığım yorumdan yanlış anlayıp da akbaba gibi çullanmayın üstüme :) iyi forumlar.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Ya şu her sistem satışı sonrası aynı şeyleri yazıp kendi canınızı sıkmayın. Siz ne derseniz deyin bu iş bitmeyecek ve al satçılar hep olacak. Önüne geçemezsin. Sistem almak istiyorsanız taktik vs geliştirmeye, interneti iyi olan yerden girmeye, sitede alışverişi daha çabuk nasıl doldururum vs bunlara zaman ayırın.

Örneğin, benim ihtiyacım yoktu ama istesem sistemi alırdım. Link paylaşılmadan sistemi gördüm (nasıl olduğunu tabi söylemem, bir taktik denedim ve oldu sistemi alan al-satçılar da böyle taktikler deniyorlardır kesin) 15-20 saniye önce sepete ekledim hatta denedim oldu, sonra çıkardım. Bu tarz açıklar bulmaya çalışın daha çok faydanıza. Burada bu konuları açmak zaman kaybı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
19k ya kim niye alsın o sistemi ama harbiden alan varsa çok seri doktora gözüksün
21 k ya bile satıyorlar yeminle bu şerefsizliktir. hani diyorlarya dış güçler fln bize izin vermiyorlar bir hain varsa oda içimizdekiler o sisteme ihtiyacı yok köşede durmak yerine birisi kullansa kötümü olur hemde fiyatlar yükselmez bu kadar hiç ürün yokmuş gibi bak mesela herkes depoda gıda tuttu ne oldu çürüdü döktüler sonra ne oldu fiyatlar arttı sanki domates yokmuş gibi bu şerefsizlere idam verilse azdır bilene toprak almaz bunları yatacak yerleri yok cidden

TİTAN.

80+ Platinum
Bu yapılan şerefsizliğe bir dur denilmesi gerekiyor !
Adamlar ihtiyacı olan durumu olmiyanlara uygun fiyatlı sistem ayarlıyor. her defasında birileri alıp satıyor.
Video atıldıkdan 7 dk sonra bakdımki stoklar bitmiş.
sahibinden 'de rtx 4060 yazdım alın size sahibinden linkide mevcut bu sadece 1 'i şerefsizlerin ihtiyacı yok alıp satıyorlar sistem 15,999 TL fiyatı olan sistemi alıp 18,999 TL ye satıyorlar bazıları sadece ekran kartını 15,000 TL ye satıyor.
Benim ihtiyacım yok bilgisayara çok şükür sistemim var ama ihtiyacı olanlar için yapılıyor bu sistemler şerefsizler gelip 2 ye alıp 10 a satıyor buna birileri engel olmalı bir çare bulun.
Utanmadan adamın videodaki fotoğrafi ile bilene ilana koyan var görselleri ekliyeceğim. ben sadece 2 adet fotoğraf ekledim dahasıda var. neredeyse 100 adet satılan ürünün 96 sını bunlar alıp satıyor. her defasında aynı olay yaşanıyor video paylaşılıyor 7 dk sonra bakıyorum stoklar bitmiş sahibindende ilanlar açılmış satılıyor ürünler
******** kelimesini hakaret olarak algılıyabilirsiniz ama hakaret etmiyorum çünkü bu gerçekdende şerefsizliktir !
Adam parasını veriyor mu veriyor
Sistemle istediğini yapar hakaret etme hakkına sahip değilsin
Ortada haram vs. Gibi bir durumda yok
Adam ticaret yapıyor
Buna belki tek çözüm stockların parça parça açılması olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
bu tarz sistemlerde alıp satanlar değil, alıp satanlardan alanlar suçlu, havaya para kaptırmayı çok seviyorlar, sürekli sistem fırsatları çıkıyor, sanki başka sistem yok gibi al satçılara hava parası kaptırdıkları sürece bu mevzu devam eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
Kanal sahibi bunlara dava açması gerekiyor ancak öyle önüne geçilir
adam diyor ben sponsorlar ile anlaşıyorum ihtiyacı olan alamayanlara uygun fiyattan verelim tamam diyorlar
birileri geliyor hepsini alıp gidiyor 2 3 katına satıyor bu bir suç ihtiyaçları 'da yok al sat yapıyorlar bu ticaret değil suç yani rüşvetli hırsızlık bu bildiğiniz
her defasında oluyor bu olay
dava açılsın bu al sat yapanlara sahibindende letgoda isim soy isimleri var satın almaya buluşmaya gitsin polis ile yakalasınlar şerefsizleri ekonomi bu şerefsizler yüzünden bu halde ihtiyacı yok alıyo bekletiyor bakıyorsunuz ürün yok piyasa sonra bi anda çıkıyor hepsi piyasaya 5 katı fiyat

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
adam diyor ben sponsorlar ile anlaşıyorum ihtiyacı olan alamayanlara uygun fiyattan verelim tamam diyorlar
birileri geliyor hepsini alıp gidiyor 2 3 katına satıyor bu bir suç ihtiyaçları 'da yok al sat yapıyorlar bu ticaret değil suç yani rüşvetli hırsızlık bu bildiğiniz
dava açılsın bu al sat yapanlara sahibindende letgoda isim soy isimleri var satın almaya buluşmaya gitsin polis ile yakalasınlar şerefsizleri ekonomi bu şerefsizler yüzünden bu halde ihtiyacı yok alıyo bekletiyor bakıyorsunuz ürün yok piyasa sonra bi anda çıkıyor hepsi piyasaya 5 katı fiyat
Söylenenleri dinlemeyip bildiğin gibi konuşmaya devam ediyorsun. Bu kafada devam et o zaman :) Açar tabi davayı sonra da hakedenler alır PC leri güzel hayal dünyası :) Hiçbir şey değişmeyecek. Sinirlendiğinle ve yazdıklarınla kalacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
Uygunsuz davranış
Adam parasını veriyor mu veriyor
Sistemle istediğini yapar hakaret etme hakkına sahip değilsin
Ortada haram vs. Gibi bir durumda yok
Adam ticaret yapıyor
Buna belki tek çözüm stockların parça parça açılması olacaktır
STOKCU DEĞİL BU ADAM TOPTANCIDA DEĞİL. hakaret etmedim aptalsın ***** kelimesinide hakaretten sayasın şimdi bilmediğin için ***** kelimesi neyin ne olduğunu bilipte bilmiyormuş gibi davranana denir ihtiyacı olan durumu olmiyan alsın diye satılıyor stokcu depiğ bu satan toptancıda değil

donanimci98

80+ Bronze
Kanal sahibi niye dava açıyor? Sistem satılıyor mu satılıyor. Satıcı memnun, kanal memnun. Saçmalıyorsunuz alan alır alamayan alamaz. Ne suçu olacak? Ucuza bilgisayar alamadım diye dava mı açacaksın?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,496
Üyeler
162,697
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom