Neler Yeni

İndirimli satılan sistemler alıp satılıyor 2 katı fiyatına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
Uygunsuz davranış
Bu yapılan şerefsizliğe bir dur denilmesi gerekiyor !
Adamlar ihtiyacı olan durumu olmiyanlara uygun fiyatlı sistem ayarlıyor. her defasında birileri alıp satıyor.
Video atıldıkdan 7 dk sonra bakdımki stoklar bitmiş.
sahibinden 'de rtx 4060 yazdım alın size sahibinden linkide mevcut bu sadece 1 'i şerefsizlerin ihtiyacı yok alıp satıyorlar sistem 15,999 TL fiyatı olan sistemi alıp 18,999 TL ye satıyorlar bazıları sadece ekran kartını 15,000 TL ye satıyor.
Benim ihtiyacım yok bilgisayara çok şükür sistemim var ama ihtiyacı olanlar için yapılıyor bu sistemler şerefsizler gelip 2 ye alıp 10 a satıyor buna birileri engel olmalı bir çare bulun.
Utanmadan adamın videodaki fotoğrafi ile bilene ilana koyan var görselleri ekliyeceğim. ben sadece 2 adet fotoğraf ekledim dahasıda var. neredeyse 100 adet satılan ürünün 96 sını bunlar alıp satıyor. her defasında aynı olay yaşanıyor video paylaşılıyor 7 dk sonra bakıyorum stoklar bitmiş sahibindende ilanlar açılmış satılıyor ürünler
******** kelimesini hakaret olarak algılıyabilirsiniz ama hakaret etmiyorum çünkü bu gerçekdende şerefsizliktir !

Ekler

• 1.png
    1.png
    587 KB · Hit: 80
  • 2.png
    2.png
    321.1 KB · Hit: 85
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
Söylenenleri dinlemeyip bildiğin gibi konuşmaya devam ediyorsun. Bu kafada devam et o zaman :) Açar tabi davayı sonra da hakedenler alır PC leri güzel hayal dünyası :) Hiçbir şey değişmeyecek. Sinirlendiğinle ve yazdıklarınla kalacaksın.
bu kafayla gidersek zaten hiç bir şey değişmezki her defasında izlemek yerine dediğim gibi yaparsa cesaret edemez kimse bir daha onu yapmaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tunahan
Bu yapılan şerefsizliğe bir dur denilmesi gerekiyor !
Adamlar ihtiyacı olan durumu olmiyanlara uygun fiyatlı sistem ayarlıyor. her defasında birileri alıp satıyor.
Video atıldıkdan 7 dk sonra bakdımki stoklar bitmiş.
sahibinden 'de rtx 4060 yazdım alın size sahibinden linkide mevcut bu sadece 1 'i şerefsizlerin ihtiyacı yok alıp satıyorlar sistem 15,999 TL fiyatı olan sistemi alıp 18,999 TL ye satıyorlar bazıları sadece ekran kartını 15,000 TL ye satıyor.
Benim ihtiyacım yok bilgisayara çok şükür sistemim var ama ihtiyacı olanlar için yapılıyor bu sistemler şerefsizler gelip 2 ye alıp 10 a satıyor buna birileri engel olmalı bir çare bulun.
Utanmadan adamın videodaki fotoğrafi ile bilene ilana koyan var görselleri ekliyeceğim. ben sadece 2 adet fotoğraf ekledim dahasıda var. neredeyse 100 adet satılan ürünün 96 sını bunlar alıp satıyor. her defasında aynı olay yaşanıyor video paylaşılıyor 7 dk sonra bakıyorum stoklar bitmiş sahibindende ilanlar açılmış satılıyor ürünler
******** kelimesini hakaret olarak algılıyabilirsiniz ama hakaret etmiyorum çünkü bu gerçekdende şerefsizliktir !
TC kimlik numarasına dayalı sistem satışı gelmeli

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Bence cevap verilmesin arkadaş şu sinirini kendi konusuna yaza yaza dindirsin. Düz mantık suçun sadece al-sat yapanda olduğuna takılmış. Yukarıda arkadaş da yazmış, al-satçılardan alanlar , al-sat yapanlardan daha suçlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kafayla gidersek zaten hiç bir şey değişmezki her defasında izlemek yerine dediğim gibi yaparsa cesaret edemez kimse bir daha onu yapmaya
Sorun senin dediğin gibi bir şey yapılamaz. Boşuna konuşup öneri veriyorsun. İnsanların bilinçlenmesi lazım. Al-satçılar başka yol her zaman bulur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
Kanal sahibi niye dava açıyor? Sistem satılıyor mu satılıyor. Satıcı memnun, kanal memnun. Saçmalıyorsunuz alan alır alamayan alamaz. Ne suçu olacak? Ucuza bilgisayar alamadım diye dava mı açacaksın?
sende aptala yatıyorsun sponsor ile anlaşırken diyorki durumu olmiyanlar var ürün ayarlayın onlara uygun fiyattan verelim stokcu değil bu adamlar toptancıda değil. amaç dışında kullanılıyor suç bu

donanimci98

80+ Bronze
İsteyen istediğini alır,isteyen satar. Yapabiliyorsan yaparsın. O zaman ben de dava açayım sen oyun oynayacan, ben iş için alacaktım diye. Bu ne kadar saçmaysa o da o kadar saçma.

sende aptala yatıyorsun sponsor ile anlaşırken diyorki durumu olmiyanlar var ürün ayarlayın onlara uygun fiyattan verelim stokcu değil bu adamlar toptancıda değil. amaç dışında kullanılıyor suç bu
Kesin durumu olmayan var diye diyordur. Satıcıyla anlaşıp aralarında bir komisyon kesin dönmüyordur. Ki haklı olarak pay alması da gerekir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
İsteyen istediğini alır,isteyen satar. Yapabiliyorsan yaparsın. O zaman ben de dava açayım sen oyun oynayacan, ben iş için alacaktım diye. Bu ne kadar saçmaysa o da o kadar saçma.

Kesin durumu olmayan var diye diyordur. Satıcıyla anlaşıp aralarında bir komisyon kesin dönmüyordur. Ki haklı olarak pay alması da gerekir.
bedavaya kim niye çalışsın taş mı yesin bu adam oda bir yerlere ödeme yapıyor ya hani hayatını geçindirmesi gerekiyor ya :)

donanimci98

80+ Bronze
bedavaya kim niye çalışsın taş mı yesin bu adam oda bir yerlere ödeme yapıyor ya hani hayatını geçindirmesi gerekiyor ya :)
Eee alabiliyorsan alırsın alamıyorsan bi sonrakini beklersin. Adamlarda hayatını geçindirmek için alıp satıyor. Yapabiliyorsan yap. Bir yerde fırsat varsa birileri bunu kovalar. Ha böyle şeylerle uğraşmam da 13 yaşında çocuk valorant oynayacak diye edeceğim kardan vazgeçmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Tanju
Eee alabiliyorsan alırsın alamıyorsan bi sonrakini beklersin. Adamlarda hayatını geçindirmek için alıp satıyor. Yapabiliyorsan yap. Bir yerde fırsat varsa birileri bunu kovalar. Ha böyle şeylerle uğraşmam da 13 yaşında çocuk valorant oynayacak diye edeceğim kardan vazgeçmezdim.
e sen alıyorsun o alıyor sonra piyasaya bakıyorsun ürün yok ne oluyor 1 tane varsa değerleniyor fiyat artıyor fiyat artıncada herkes piyasaya çıkarıyor ne oluyo enflasyon sonra ekonomi kötü oluyo domino taşı gibi bu sistem yapama iyi bir şey değil ileride çok kötü duruma düşer bu ülke

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom