ame cmeron
80+
İnternetimde herhangi bir problem gözükmüyor, microsoftun sitesinden win11 indirmeye çalıştığım sırada download yerlerde. Sorun ne var mı bilen?
internet hızın ne alemde?İnternetimde herhangi bir problem gözükmüyor, microsoftun sitesinden win11 indirmeye çalıştığım sırada download yerlerde. Sorun ne var mı bilen?
Alıntıyı görüntüle
Steamden oyun ve yt'den mp3 dönüştürerek indirme yapmayı denedim, 1.5mb ile indiriyor.internet hızın ne alemde?
İnternet hızın tam olarak nedir? Söylediğin değerler 16Mbps civarı bir hızı temsil ediyor.Steamden oyun ve yt'den mp3 dönüştürerek indirme yapmayı denedim, 1.5mb ile indiriyor.
Modem bir tek windowsa mı şişti?Modem sismis olabilir. Modem fisini cek biraz bekle sonra tak dostum. Birde indirdigin yerin sunucusunun verdigi Download hizi o kadar olabilir.
Evet 16.İnternet hızın tam olarak nedir? Söylediğin değerler 16Mbps civarı bir hızı temsil ediyor.
Microsoft sunucuları sağlamdır normalde ama win11 için ayrılmış bölüm yoğun olabilir belki. O yüzden yavaş indiriyordur.
Hocam bir deneme şansınız var mı? win11 iso dosyasını indirmeye çalışıyorum.İndirme yaptığınız sunuculardan kaynaklı olabilir sizin internetinizde sorun yoksa sunucu kaynaklı sorundur başka saatlerde tekrar indirme yapmayı deneyebilirsiniz. Bazı sunucularda indirme hızında böyle kısıtlamalar veya yoğunluk sebepli yavaşlamalar olabiliyor.
Saçmalıyorsun dostum 200kb ile indiriyor şuan.16 mps internetin varsa dahasını bekleme kanka normal bence internet indirmeleri için
Ayrıca indirdiğin sitenin durumuna göre de değişebilir yani
valla pek bilinmeyen bir siteden indiriğimde 4 kb ile indirdiğini bile hatırlıyorum siteden siteye değişebilen bir durum saçmalıyorsun demeden önce biraz düşün , sor soruştur.Saçmalıyorsun dostum 200kb ile indiriyor şuan.
Microsoftun sitesi kanka bu bahsettiğin bilinmeyen sitelerden değil. Mp3 formatında indirme yapmayı denedim gerektiği gibi kullanıyor interneti, biraz cevaplara baksaydın anlardın sana neden saçmalıyorsun dediğimi. Ya da sende dene windows11 iso dosyası indirmeyi bakalım sende değerler kaç olacak?valla pek bilinmeyen bir siteden indiriğimde 4 kb ile indirdiğini bile hatırlıyorum siteden siteye değişebilen bir durum saçmalıyorsun demeden önce biraz düşün , sor soruştur.