Neler Yeni

İndirme hızı neden bu kadar düşük?

İnternetimde herhangi bir problem gözükmüyor, microsoftun sitesinden win11 indirmeye çalıştığım sırada download yerlerde. Sorun ne var mı bilen?
1652783131297.png

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
Modem sismis olabilir. Modem fisini cek biraz bekle sonra tak dostum. Birde indirdigin yerin sunucusunun verdigi Download hizi o kadar olabilir.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Steamden oyun ve yt'den mp3 dönüştürerek indirme yapmayı denedim, 1.5mb ile indiriyor.
İnternet hızın tam olarak nedir? Söylediğin değerler 16Mbps civarı bir hızı temsil ediyor.

Microsoft sunucuları sağlamdır normalde ama win11 için ayrılmış bölüm yoğun olabilir belki. O yüzden yavaş indiriyordur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
İndirme yaptığınız sunuculardan kaynaklı olabilir sizin internetinizde sorun yoksa sunucu kaynaklı sorundur başka saatlerde tekrar indirme yapmayı deneyebilirsiniz. Bazı sunucularda indirme hızında böyle kısıtlamalar veya yoğunluk sebepli yavaşlamalar olabiliyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem sismis olabilir. Modem fisini cek biraz bekle sonra tak dostum. Birde indirdigin yerin sunucusunun verdigi Download hizi o kadar olabilir.
Modem bir tek windowsa mı şişti?
İnternet hızın tam olarak nedir? Söylediğin değerler 16Mbps civarı bir hızı temsil ediyor.

Microsoft sunucuları sağlamdır normalde ama win11 için ayrılmış bölüm yoğun olabilir belki. O yüzden yavaş indiriyordur.
Evet 16.
İndirme yaptığınız sunuculardan kaynaklı olabilir sizin internetinizde sorun yoksa sunucu kaynaklı sorundur başka saatlerde tekrar indirme yapmayı deneyebilirsiniz. Bazı sunucularda indirme hızında böyle kısıtlamalar veya yoğunluk sebepli yavaşlamalar olabiliyor.
Hocam bir deneme şansınız var mı? win11 iso dosyasını indirmeye çalışıyorum.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,754
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
16 mps internetin varsa dahasını bekleme kanka normal bence internet indirmeleri için
Ayrıca indirdiğin sitenin durumuna göre de değişebilir yani

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,754
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Saçmalıyorsun dostum 200kb ile indiriyor şuan.
valla pek bilinmeyen bir siteden indiriğimde 4 kb ile indirdiğini bile hatırlıyorum siteden siteye değişebilen bir durum saçmalıyorsun demeden önce biraz düşün , sor soruştur.

valla pek bilinmeyen bir siteden indiriğimde 4 kb ile indirdiğini bile hatırlıyorum siteden siteye değişebilen bir durum saçmalıyorsun demeden önce biraz düşün , sor soruştur.
Microsoftun sitesi kanka bu bahsettiğin bilinmeyen sitelerden değil. Mp3 formatında indirme yapmayı denedim gerektiği gibi kullanıyor interneti, biraz cevaplara baksaydın anlardın sana neden saçmalıyorsun dediğimi. Ya da sende dene windows11 iso dosyası indirmeyi bakalım sende değerler kaç olacak?

Top Bottom