AbraForever
80+
- Reaksiyon skoru
- 97
Selamlar 12000tl ye kacak gt 20 pro almayı dusunuyorum profesyonel derecek pubg mobile oynuyorum dusunceleriniz nedir
Aynı fiyata tr garantili tecno Camon 20s pro 5g 8/256 alabilirsin.Selamlar 12000tl ye kacak gt 20 pro almayı dusunuyorum profesyonel derecek pubg mobile oynuyorum dusunceleriniz nedir
12.000 liraya aslında baya güzelmiş , içinde MTK 8200 var. İnfinix oyuncular ağırlıklı cihaz üreten bir firma zaten , ama kaçak olunca biraz sıkıntı garanti durumları falan.Selamlar 12000tl ye kacak gt 20 pro almayı dusunuyorum profesyonel derecek pubg mobile oynuyorum dusunceleriniz nedir
genel olarak oyun için düşünüyorum o yüzden bunu tercih ettim Garanti açısından bir şey olacağını düşünmüyorum12.000 liraya aslında baya güzelmiş , içinde MTK 8200 var. İnfinix oyuncular ağırlıklı cihaz üreten bir firma zaten , ama kaçak olunca biraz sıkıntı garanti durumları falan.
baktım pek benlik cihaz değil gibiAynı fiyata tr garantili tecno Camon 20s pro 5g 8/256 alabilirsin.
oyunlarda gyro kullanıyorsan gyro gecikmesi olabilir tecno camon çünkü çogu tecnolarda var gyro gecikmeisgenel olarak oyun için düşünüyorum o yüzden bunu tercih ettim Garanti açısından bir şey olacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baktım pek benlik cihaz değil gibi