Neler Yeni

İngilizce Nasıl Öğrenebilirim ?

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
şöyle set almıştım baktım ama kafam çok karmaşık nasıl çalışmaya başlamalıyım ? içindeki kelimeleri ingilizce Türkçe karşılıklarını yazarak mı okuyarak mı ? yardımcı olur musunuz.

1628425374369.jpeg

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
şöyle set almıştım baktım ama kafam çok karmaşık nasıl çalışmaya başlamalıyım ? içindeki kelimeleri ingilizce Türkçe karşılıklarını yazarak mı okuyarak mı ? yardımcı olur musunuz.

Alıntıyı görüntüle
Okuyarak öğren. Aksanını geliştir. Ben yıllar boyunca yazarak öğrendim şuan robot gibi çeviri yapabiliyorum ama konuşarak öğrenmediğim için aksanımı geliştiremedim. Yazarken miss gibi ama Telafuza gelince Hawagi oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Konuşarak öğren bence ben hep yazarak öğrendim kağıt üstünde yazabilirim ama konuşunca anlamıyorum dizilerle falan geliştirdim biraz aksanımı.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Oynadığın oyunların videolarını çekenleri takip edebilirsin, sonra oyun dışında otistik birşeyler istiyorsan Anomaly ve Anomaly & Papanomaly izleyebilirsin, normal ingiliz veya amerikalılar gibi anlaşılmaz bir şekilde konuşmuyorlar.

Avolay

80+ Gold
Eve gideyim sana iki tane kitap atacağım PDF olarak, onlara Cambridge'nin çeviri sitesinden yardım alarak göz atabilirsin.

Ayrıca "English" Discord topluluk serverinde İngilizce ana dili olan ve İngilizce öğrenmeye çalışan insanlarla konuşabilirsin(Daha sıfırım diyorsan ertele bunu)

Beni akşam 22.00 gibi etiketleyin atmayı unutursam

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okuyarak öğren. Aksanını geliştir. Ben yıllar boyunca yazarak öğrendim şuan robot gibi çeviri yapabiliyorum ama konuşarak öğrenmediğim için aksanımı geliştiremedim. Yazarken miss gibi ama Telafuza gelince Hawagi oluyor.
ona da şükür bende hiçbiri yok telafuz veya yazı şeklinde farketmez birini öğrensem yeterli. içinde ingilizce kelime Türkçe anlamı , okunuşu ve hafıza için alakalı cümlesi var o zaman okuyarak öğrenmeye çalışayım. her öneriye açığım.
Eve gideyim sana iki tane kitap atacağım PDF olarak, onlara Cambridge'nin çeviri sitesinden yardım alarak göz atabilirsin.

Ayrıca "English" Discord topluluk serverinde İngilizce ana dili olan ve İngilizce öğrenmeye çalışan insanlarla konuşabilirsin(Daha sıfırım diyorsan ertele bunu)

Beni akşam 22.00 gibi etiketleyin atmayı unutursam
çok iyi olur bekliyorum pdf kitapçıklarını :)

giriş seviyesinde bile değilim :) 2 sene işletme yönetimi okudum . şuan aöf ten uluslararası ticaret ve lojistik okuyorum son sınıftayım ve 23 yaşındayım ama zerre ingilizce bilmiyorum çok kötü bir durum :/

Chrollo04

80+ Bronze
Grameri internetten öğrenirsin alıştırma kitabı falan al, kelimeyi biraz öğrendikten sonra ingilizce anlamdan öğren çünkü türkçe karşılığıyla öğrenirsen kullanman zorlaşır anki uygulamasını kullanabilirsin, sonra da çeviri kitabı alıp çevirebilirsin hem cümlenin bağlamından kelime öğrenir hem de cümle içinde edat vb. görüp gramerin gelişir. Özellikle çeviri beni baya geliştirmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,529
Üyeler
163,010
Son üye
Disconncy
Top Bottom