Neler Yeni

İngilizce Öğrenmek İçin Kaynak Önerisi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Dostum yurtdışında özellikle Amerika veya Kanada'da okumak istiyorsan çok çalışman gerekiyor. Çünkü SAT ve İELTS sınavlarına giriyorsun. SAT YKS gibi fakat sadece math ve reading writing var. Matematik zor değil fakat o kadar kompleks bir şekilde soruyorlar ki ingilizcen ve matematik bilgin iyi olsa bile soruyu anlayamıyorsun. Zaten bunları umarım araştırmışsın. Şimdiii gelelim soruna. Üniversiteyi yurtdışında okumak istiyorsan bence bu ikisi (sat ve yks) birlikte yürümez. Kararını iyice ver. Geri dönüşü olmaz. Nasıl İngilizceni geliştireceğini yazacağım.

edit: İELTS ise bir hakem (jüri?)'in karşısında soru cevap şeklinde ilerliyorsun. Tüm hepsi hakkında detaylı bilgi istersen abimden yardım alıp sorularını cevaplayabiliriz
Evet biraz araştırdım, hâlâ araştırmaya devam ediyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yurt dışında okumak istiyorum, bu konuda kararlıyım.

robin

80+ Silver
Evet biraz araştırdım, hâlâ araştırmaya devam ediyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yurt dışında okumak istiyorum, bu konuda kararlıyım.
Herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim. Oradaki üniversite hayatı hakkında da sorabilirsin, abim McGill'de okuyor.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim. Oradaki üniversite hayatı hakkında da sorabilirsin, abim McGill'de okuyor.
Sorum olursa soracağım, çok teşekkür ederim. Peki sıfırdan ingilizce nasıl öğrenebilirim? Udemy'de ingilizce kursları var. O kursları alsam faydasını görür müyüm?

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
A4 kağıdını kredi kartı gibi kesip bir sürü kredi kartı şeklinde kağıt oluştur. Önüne türkçe arkasına ingilizce yaz kelimeleri öğren. Hayırlı olsun iki gramer attınmı tamamdır. Birde arkadaşımın dediği gibi ücretli ücretsiz film platformlarından alt yazısı türkçe olacak şekilde film izlersen tamamdır.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Dostum bilmiyorsan yanlış bilgilendirme yapma. Orada üniversite okumak için bunlar şart.
ben universiteye demedimki orda üniversite okumasin zaten zorlanir burda bitirip is icin oraya gitsib

robin

80+ Silver
Sorum olursa soracağım, çok teşekkür ederim. Peki sıfırdan ingilizce nasıl öğrenebilirim? Udemy'de ingilizce kursları var. O kursları alsam faydasını görür müyüm?
Hayır görmezsin ilk olarak seviye tespit sınavları bul internetten hemen bı dene kendini
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben universiteye demedimki orda üniversite okumasin zaten zorlanir burda bitirip is icin oraya gitsib
Yurtdışında iş bulabilmesi için ya başarılı projeleri olmalı veya çok iyi bir üni. çıkışlı olmalı (koç vs.)

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hayır görmezsin ilk olarak seviye tespit sınavları bul internetten hemen bı dene kendini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışında iş bulabilmesi için ya başarılı projeleri olmalı veya çok iyi bir üni. çıkışlı olmalı (koç vs.)
yazılim okumasi yeterli cok kolay is bulur ve 1 2 dil bilmesi yeterli yazilim olmasa bile amerikada koronadan once issizlij yüzde dört idi 1 yil icinde tekrar duzelir almanya da yuzde 6 vs çok rahat iş bulur

robin

80+ Silver
yazılim okumasi yeterli cok kolay is bulur ve 1 2 dil bilmesi yeterli yazilim olmasa bile amerikada koronadan once issizlij yüzde dört idi 1 yil icinde tekrar duzelir almanya da yuzde 6 vs çok rahat iş bulur
Harbiden bomboş konuşuyorsun. Önemli bir başarısı olmadığı sürece hiçbir şey yapamaz.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Harbiden bomboş konuşuyorsun. Önemli bir başarısı olmadığı sürece hiçbir şey yapamaz.
aynen bir sen biliyorsun 14 yasinda amerikaya gittinde konusuyon zaten

Mehmet Anıl

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar