Neler Yeni

İngilizce Öğrenmek İçin Kurs Önerisi

wruno

80+
seviyem a1/a2 . bu işin püf noktaları nelerdir? sanırım en önemlisi pratik yapabilecegin ingilizce konusan birileri olması etrafında. dolayısıyla bunun icinde ya kurs yada canlı ders gerekiyor sanırım. sürekli reklamlarını gördügüm justenglish openenglish americantime gibi kurumlara gidipte herhangi birinden memnun olan öneren varmı? bunlar haricinde nasıl kendimi geliştirebilirim? suanda sevdigim sarkılardaki bilmedigim kelimeleri not edip ezberlemeye calısıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Oğuzhan
Kurslara para payılmaya hic gerek yok benim bir arkadaş oyunlar sayesine ingilizce öğrendi çoğu kişinin tavsiyesi ilk 1000 kelimeyi ezberleyip ingilizce çizgi film izlemek YouTubeye yaz çıkar

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berkay Aydın
seviyem a1/a2 . bu işin püf noktaları nelerdir? sanırım en önemlisi pratik yapabilecegin ingilizce konusan birileri olması etrafında. dolayısıyla bunun icinde ya kurs yada canlı ders gerekiyor sanırım. sürekli reklamlarını gördügüm justenglish openenglish americantime gibi kurumlara gidipte herhangi birinden memnun olan öneren varmı? bunlar haricinde nasıl kendimi geliştirebilirim? suanda sevdigim sarkılardaki bilmedigim kelimeleri not edip ezberlemeye calısıyorum.
Kelime öğren arkadaşın dediği film dizi olayı mantıklı pratiğide omeglede falan dene bence kurslara verilen para değmez

Top Bottom