İngilizce öğrenmek..

E bize grammar diye ne öğrettiler :D?

ilk başta Grammar takma youtube nerde eğitici video görsem Grammar veriyorlar ilk önce buda beni bayıyor kendi kednime öğreniyorum bende (okulu saymıyorum orda hiçbirşey öğrenmedim çünkü ne öğrendiysem oyunlar filimler ve diziler ile girdi kafama)

Cidden geçmiş zaman, gelecek zaman bunlar gerçekten grammar mi? Bunlar zaten dilin kendisi.
Hmm biraz düşününce bence de mantıklı olan ilk başta kelime öğrenmek çünkü bir oyun oynarken veya dizi izlerken bir kelime yüzünden cümleyi tam oturtamıyorsun grammer daha sonra öğrenilmeli diye düşünüyorun

Hmm biraz düşününce bence de mantıklı olan ilk başta kelime öğrenmek çünkü bir oyun oynarken veya dizi izlerken bir kelime yüzünden cümleyi tam oturtamıyorsun grammer daha sonra öğrenilmeli diye düşünüyorun
Grammar en son iş olsun yoksa daha öğrenemeden boğulursun sıkıntıdan

Öğrenmem gereken kelimeleri nasıl bulurum?Kelime listesi felan var mı hiç?
var buyur

Kesinlikle ingilizce kursuna gitmen lazım. Vakalar biraz azalınca gidebilirsin. Online kesinlikle tavsiye etmiyorum. Online ingilizce öğrenilmez. En azından yüz yüze öğrenirken yabancı hocalarla sohbet ettiriyorlar. Kesinlikle yüzyüze kursa yazılmalısın. 11 aydır gidiyodum ve yeni bitirdim şuan B2 ingilizcem var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,703
Üyeler
189,135
Son üye
ahmetcanaslan34
Geri