Sir Alex Ferguson
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
Yok hayır onlar değil.Cidden geçmiş zaman, gelecek zaman bunlar gerçekten grammar mi? Bunlar zaten dilin kendisi.
Yok hayır onlar değil.Cidden geçmiş zaman, gelecek zaman bunlar gerçekten grammar mi? Bunlar zaten dilin kendisi.
E bize grammar diye ne öğrettiler?
ilk başta Grammar takma youtube nerde eğitici video görsem Grammar veriyorlar ilk önce buda beni bayıyor kendi kednime öğreniyorum bende (okulu saymıyorum orda hiçbirşey öğrenmedim çünkü ne öğrendiysem oyunlar filimler ve diziler ile girdi kafama)
Hmm biraz düşününce bence de mantıklı olan ilk başta kelime öğrenmek çünkü bir oyun oynarken veya dizi izlerken bir kelime yüzünden cümleyi tam oturtamıyorsun grammer daha sonra öğrenilmeli diye düşünüyorunCidden geçmiş zaman, gelecek zaman bunlar gerçekten grammar mi? Bunlar zaten dilin kendisi.
Grammar en son iş olsun yoksa daha öğrenemeden boğulursun sıkıntıdanHmm biraz düşününce bence de mantıklı olan ilk başta kelime öğrenmek çünkü bir oyun oynarken veya dizi izlerken bir kelime yüzünden cümleyi tam oturtamıyorsun grammer daha sonra öğrenilmeli diye düşünüyorun
Öğrenmem gereken kelimeleri nasıl bulurum?Kelime listesi felan var mı hiç?Grammar en son iş olsun yoksa daha öğrenemeden boğulursun sıkıntıdan
var buyurÖğrenmem gereken kelimeleri nasıl bulurum?Kelime listesi felan var mı hiç?
Tşekkürlervar buyur
![]()
3500 Kelime
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com