phxey41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 259
Arkadaşlar kendime online ingilizce platformu bakıyorum kursa vs gitmek istemiyorum zamanında gittim sürekli kitap üzerinden tense anlatıp duruyolar. Genel olarak temel tenselere sahibim kelime haznem düşük bu yüzden daha çok 1e1 konuşma yapabileceğim platforma bakıyorum ayrıca kelime ögrenebileceğim ve konular için egzersizler yapabileceğim bir yer arıyorum
Şuana kadar 3 tane site araştırdım ve fiyat aldım
Flalingo haftada 3-5 secmeye gore fiyat 25er dakika ders istedigin hoca istedigin zaman, yapay zeka konusmandan eksiklerini hatali seylerini analiz ediyo ona gore uygulama vs yapiyosun
Open english grup dersler ve aylik 25er dakika 30 ders ofline egzersizler vs vs
English center flalingo ve open english gibi ama bunlara nispeten bi tik daha ucuz
Kullanan var mi nasildirlar hangisini secmeliyim iyi kotu yonleri nedir anlatirsaniz sevinirim
Şuana kadar 3 tane site araştırdım ve fiyat aldım
Flalingo haftada 3-5 secmeye gore fiyat 25er dakika ders istedigin hoca istedigin zaman, yapay zeka konusmandan eksiklerini hatali seylerini analiz ediyo ona gore uygulama vs yapiyosun
Open english grup dersler ve aylik 25er dakika 30 ders ofline egzersizler vs vs
English center flalingo ve open english gibi ama bunlara nispeten bi tik daha ucuz
Kullanan var mi nasildirlar hangisini secmeliyim iyi kotu yonleri nedir anlatirsaniz sevinirim