Neler Yeni

İngilizce pratik partneri arıyorum

Paralyzer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Can Kaya
Konuşma seviyem A1-A2 civarı fakat dinlediğimi anlama konusunda A2 ile B1 arasındayım diyebilirim.

- Discord veya Skype gibi platformlar üzerinden, konuşmadan önce seçtiğimiz bir konuda, fikrimizi sadece İngilizce kullanarak anlatmaya çalışacağımız, gerekli oldukça çeviri uygulamalarından yararlanarak devam edeceğimiz bir düzen düşünüyorum.

- Türkçe sıkışmadıkça kullanmayacağız.

- Günde 30 dakika veya ortak olarak belirleyebileceğimiz zamanlarda pratik yapabiliriz.

cornlov

80+ Bronze
League of legends global dc'sine girmeni öneririm. Şaka falan yapmıyorum. Hem çevren olur hem ingilizce pratiği yaparsın bedavaya

Paralyzer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Can Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
League of legends global dc'sine girmeni öneririm. Şaka falan yapmıyorum. Hem çevren olur hem ingilizce pratiği yaparsın bedavaya
İki problem var. İlki, bu tarz ortamlarda konuşacak konu "how are you", "where are you from" dan çok ileriye gitmiyor. İkincisi karşındaki kişi yabancı ve Türkçe bilmeyen biri olunca tıkanıp kendini ifade edemez hale geliyorsun ve çeviri bakınmaya başlıyorsun. Yani dediğini discord üzerinden katıldığım kanalda yapıyorum da hem daha kolay hem daha hızlı bir yol aradığım için konu açayım dedim.

Top Bottom