Şuan Royal Kludge RK61 kullanıyorum %60 Klavyeden sıkıldığım için TKL arıyorum![]()
Ajazz STK61 Brown Switch Pudding Keycap Kablolu & Bluetooth Çift Mod Mekanik Klavye - Fiyatı, Yorumları
STK61 Brown Switch Pudding Keycap Kablolu & Bluetooth Çift Mod Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
SS klavyeleri seviyorum ama beyaz değiller beyaz olanlarıda özel seri olduğu için çok pahalı geldiapex 7 tkl kullanıyorum memnunum
Asus 2k falan olsaydı belki alabilirdimde 3k çok fazlaymışAsus çok pahalı:
![]()
ASUS ROG STRIX SCOPE TKL ROG NX Red Beyaz RGB Mekanik Gaming Klavye
ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White, FPS karmaşası sırasında hissetmesi ve bulması kolay olan ekstra geniş bir Ctrl tuşu olan Xccurate Tasarıma sahip, numerik tuşları bulunmayan bir mekanik…www.gaming.gen.tr
Post automatically merged:
Post automatically merged:
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Tamam teşekkürler Roccat ve Redragonun incelemelerini izleyip karar vereyimPost automatically merged:
Redragon K621 Horus TKL mekanik RGB klavye, 5.0 BT/2.4 Ghz/kablolu üç modlu %80 ultra ince düz profil Bluetooth klavye, özel medya kontrolü ve doğrusal kırmızı şalterli : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K621 Horus TKL mekanik RGB klavye, 5.0 BT/2.4 Ghz/kablolu üç modlu %80 ultra ince düz profil Bluetooth klavye, özel medya kontrolü ve doğrusal kırmızı şalterli : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trPost automatically merged:
Ben klavyeden anlamam bulduklarımı gönderdim.
Roccat ürünleri kalitelidir. Almanya'da yeğenim kullanıyor klavye ve mouseunu.Tamam teşekkürler Roccat ve Redragonun incelemelerini izleyip karar vereyim
Bence çok güzelmiş fiyatı da özelliklerine göre iyi. Low profile tuşları sever misin orası tartışılır.Asus 2k falan olsaydı belki alabilirdimde 3k çok fazlaymış
attığınız Roccat gibi bir tane bulmuştum o nasıl bi bakar mısınız
Bahsettiğim klavye
Ben de kullanmadığım hatta hiç görmedim low profile switch ve tuşlar. İncelemelerine bakmak yorumları incelemek lazım ama dediğim gibi fiyatına göre özellikleri güzel. Hem bluetooth hem wireless bağlantı, Silinmeyen çifte baskı tuşlar, Multimedya tuşları, 5 farklı cihaza bağlanma vshiç kullanmadım ama şuan ki klavye çok yüksek rahat gelir diye düşünüyorum