6k Bütçe ile TKL Mekanik Klavye Önerisi

Neden bu tarz klavyeler çok ünlü oldu ya ne vardı normal tkl olsa. Piyasada tkl klavye yok olanda türkçe değil kafayı yiyeceğim. Bu klavyeler çok kötü aralarına toz pislik girse temizlenmez kapalılar ve sesleri berbat. Ayrıca enter tuşlarıda küçük en çok bastığım tuşun bu kadar küçük olması çok sorun
sesleri çok iyi, basamamanız sizinle alakalı bir sorun, toz temizleme konusunda daha iyiler switche kadar çıkarıp detaylı temizleyebilirsiniz

TKL istememin nedeni evet del home tuşları önem arz ediyor özellikle yaptığım iş gereği. Ve uzun olmasının sorunu da oyun oynarken numpadi hayatım boyunca hiç kullanmam ve boşuna yer kaplaması. Razer v3 almıştım tkl versiyonunu fakat o da acayip sesli iade ettim yoksa klavye harikaydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kafa karıştırır diye çok korkuyorum
f tuşlarından gereksiz olanlara ekleyebilirsiniz bence aklınızda tutabiliyorsanız hiç olmadı keycaps koyarsınız

98lik isterseniz bu var knob + alüminyum eksileri gx87 max a göre switch ve batarya kapasitesi

Glorious Gmmk2 bakabilirsiniz. Türkçesi varö ben de 1 haftadır Türkçe klavye arıyorum. Çok beklentim de yok. Türkçe, Işık geçiren keycaps, knob ve tkl olması. Göze hoş gelen bir şey bulamadım kendi adıma.

Neden bu tarz klavyeler çok ünlü oldu ya ne vardı normal tkl olsa. Piyasada tkl klavye yok olanda türkçe değil kafayı yiyeceğim. Bu klavyeler çok kötü aralarına toz pislik girse temizlenmez kapalılar ve sesleri berbat. Ayrıca enter tuşlarıda küçük en çok bastığım tuşun bu kadar küçük olması çok sorun
Tkl tercih edilen bir şey değil çünkü. Size iki tane mis gibi tkl attım beğendiğinizi alın.

Tkl tercih edilen bir şey değil çünkü. Size iki tane mis gibi tkl attım beğendiğinizi alın.
Hocam Tkl hiç yok değil var Razer Logitech ve Steelseries gibi markalar üst seviye ve en güzelleri. Fakat bunlar Türkiye'ye Türkçe olarak neden gelmiyorlar ben bunu anlamıyorum. Biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim

Hocam Tkl hiç yok değil var Razer Logitech ve Steelseries gibi markalar üst seviye ve en güzelleri. Fakat bunlar Türkiye'ye Türkçe olarak neden gelmiyorlar ben bunu anlamıyorum. Biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim
çin üretimi olduğu için özel olarak talep edilmedikçe Türkçe Q uyumlu gelmiyor

genelde firmalar non eng klavyelere Türkçe keycap koyup satıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: W4IT
Geri