Neler Yeni

İngilizcesi iyi olan çevirebilirmi

NewÇeri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
NewÇeri
Heart Me! Who's watching in 2038? Also, Let's be Youtube Partners xo

youtubeden 400 000 abonesi olan bir kanal bunu yazdı ? anlamadım yardım edermisiniz

Arda Ert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Ertukel
Kim 2038 de izliyor diyor hadi YouTube partneri olalım diyor xo derken ne demek istediğini anlamadım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,636
İsim
.
xo bence bizde asadsdsadsa yada xd gibi bişey :D

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Heart me nin anlamı ne gram fikrim yok ve aşırı anlamsız bi şey. " Who's watching in 2038" derken Youtube yorumlarından şaka/gönderme yapıyor hani var ya şu eski videoların altındaki "hala izleyen var mı" falan. " Also, Let's be Youtube Partners xo" Ayrıca, hadi YT partneri olalım! diyor XO ise gülmek, XOXOXOXOXOXOXO

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
bana kalp at kim 2038 de izliyor hadi yooutube partneri olalım

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Heart me nin anlamı ne gram fikrim yok ve aşırı anlamsız bi şey. " Who's watching in 2038" derken Youtube yorumlarından şaka/gönderme yapıyor hani var ya şu eski videoların altındaki "hala izleyen var mı" falan. " Also, Let's be Youtube Partners xo" Ayrıca, hadi YT partneri olalım! diyor XO ise gülmek, XOXOXOXOXOXOXO
hear me yazmaya çalışmış da olabilir

NewÇeri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
NewÇeri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
niye 51 aboneli bir kanala partner olmak isterki :D

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
niye 51 aboneli bir kanala partner olmak isterki :D
Belki sende gelecek görmüştür dostum, he ne dersin? Şaka yapıyorum büyük ihtimalle bot, böyle videoların altına bol bol böyle bot hesaplardan yorumlar geliyor. Adamlar bot firması olduğu için o 400K nın çoğu da bot oluyor zaten.

NewÇeri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
NewÇeri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki sende gelecek görmüştür dostum, he ne dersin? Şaka yapıyorum büyük ihtimalle bot, böyle videoların altına bol bol böyle bot hesaplardan yorumlar geliyor. Adamlar bot firması olduğu için o 400K nın çoğu da bot oluyor zaten.
400 tane videosu var remixleri alıyor sen bi incele istersen

Top Bottom