hear me yazmaya çalışmış da olabilirHeart me nin anlamı ne gram fikrim yok ve aşırı anlamsız bi şey. " Who's watching in 2038" derken Youtube yorumlarından şaka/gönderme yapıyor hani var ya şu eski videoların altındaki "hala izleyen var mı" falan. " Also, Let's be Youtube Partners xo" Ayrıca, hadi YT partneri olalım! diyor XO ise gülmek, XOXOXOXOXOXOXO
niye 51 aboneli bir kanala partner olmak isterkiHeart me nin anlamı ne gram fikrim yok ve aşırı anlamsız bi şey. " Who's watching in 2038" derken Youtube yorumlarından şaka/gönderme yapıyor hani var ya şu eski videoların altındaki "hala izleyen var mı" falan. " Also, Let's be Youtube Partners xo" Ayrıca, hadi YT partneri olalım! diyor XO ise gülmek, XOXOXOXOXOXOXO
Belki sende gelecek görmüştür dostum, he ne dersin? Şaka yapıyorum büyük ihtimalle bot, böyle videoların altına bol bol böyle bot hesaplardan yorumlar geliyor. Adamlar bot firması olduğu için o 400K nın çoğu da bot oluyor zaten.niye 51 aboneli bir kanala partner olmak isterki
400 tane videosu var remixleri alıyor sen bi incele istersenBelki sende gelecek görmüştür dostum, he ne dersin? Şaka yapıyorum büyük ihtimalle bot, böyle videoların altına bol bol böyle bot hesaplardan yorumlar geliyor. Adamlar bot firması olduğu için o 400K nın çoğu da bot oluyor zaten.