Kişisel ürünü olabilmesi için kutusuz bir şekilde geçirmesi gerekiyor diye biliyorum. Kişisel ürün olduğu için vergi ödeyeceğini düşünmüyorum.Arkadaşlar merhaba , İngiltereden bir yakınım gelecek önümüzde ki ay. Ps5 aldıracağım. Yanında bir tane ekstra dual sense. Uçakta ve ya ülkeye girerken bir sıkıntı yaşar mı ?
Sanırım net bir bilginiz yok sizinde. Bende aynı düşünce içerisindeyim fakat kesin net bir bilgi bulamadım internette.Kişisel ürünü olabilmesi için kutusuz bir şekilde geçirmesi gerekiyor diye biliyorum. Kişisel ürün olduğu için vergi ödeyeceğini düşünmüyorum.
Birkaç konu dolaştım da şimdi. Kutusunun önceden açılmış olması ve en dış kutunun olmaması gerekiyormuş. Bu şekilde getirdiklerinde vergi ödemiyorlarmış. Aynı üründen birden fazla olmasın ve kendi kişisel eşyam şeklinde belirtsin. Bir problem çıkmaz.Sanırım net bir bilginiz yok sizinde. Bende aynı düşünce içerisindeyim fakat kesin net bir bilgi bulamadım internette.
Arkadaşlar merhaba , İngiltereden bir yakınım gelecek önümüzde ki ay. Ps5 aldıracağım. Yanında bir tane ekstra dual sense. Uçakta ve ya ülkeye girerken bir sıkıntı yaşar mı ?