İngiltere'den PS5 almak YARDIM

ozan41

80+
Reaksiyon skoru
104
Arkadaşlar merhaba , İngiltereden bir yakınım gelecek önümüzde ki ay. Ps5 aldıracağım. Yanında bir tane ekstra dual sense. Uçakta ve ya ülkeye girerken bir sıkıntı yaşar mı ?

Vergi ödeme ihtimaliniz var diye biliyorum hocam,ama pek hakim değilim.150 dolar ya da euro nun üstünde olduğu için ürünün fiyatı.

Arkadaşlar merhaba , İngiltereden bir yakınım gelecek önümüzde ki ay. Ps5 aldıracağım. Yanında bir tane ekstra dual sense. Uçakta ve ya ülkeye girerken bir sıkıntı yaşar mı ?
Kişisel ürünü olabilmesi için kutusuz bir şekilde geçirmesi gerekiyor diye biliyorum. Kişisel ürün olduğu için vergi ödeyeceğini düşünmüyorum.

Kişisel ürünü olabilmesi için kutusuz bir şekilde geçirmesi gerekiyor diye biliyorum. Kişisel ürün olduğu için vergi ödeyeceğini düşünmüyorum.
Sanırım net bir bilginiz yok sizinde. Bende aynı düşünce içerisindeyim fakat kesin net bir bilgi bulamadım internette.

Sanırım net bir bilginiz yok sizinde. Bende aynı düşünce içerisindeyim fakat kesin net bir bilgi bulamadım internette.
Birkaç konu dolaştım da şimdi. Kutusunun önceden açılmış olması ve en dış kutunun olmaması gerekiyormuş. Bu şekilde getirdiklerinde vergi ödemiyorlarmış. Aynı üründen birden fazla olmasın ve kendi kişisel eşyam şeklinde belirtsin. Bir problem çıkmaz.

Hocam ben de 1,5 ay sonra Hollanda'dan getirtmeyi planlıyorum. Net bilgilere ulaşırsanız konuya yazabilir misiniz?

Geri