TeknoLore
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 99
- İsim
- Baran Kuran
Arkadaşlar şu anda A2 seviye ingilizceye sahibim. Bulunduğum şehirde bir hotelde çalışıyorum ve haliyle yabancı misafirler geliyor. Onlarla rahatlıkla basit bir şekilde sohbet edebiliyor aynı zamanda anlattıkları şeyleri vs. anlayabiliyorum. Ama şu anki ingilizce seviyemi biraz daha geliştirmek istiyorum. Aklımda şu anlık 2 fikir var. Sizce bulunduğum şehirde bir dil kursuna mı yazılmalıyım yoksa cambly'den üyelik alıp oradaki derslere katılıp online şekilde hocalarla mı görüşmeliyim. Şimdiden fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim.
NOT: Evde kendin dizi film izleyerek çalış vs. diyenler için zaten bundan önce ingilizcem 0 iken bu şekilde geliştirmeye çalıştım ama bir süre sonra motivasyon eksikliği ve devamsızlık olduğu için bu sefer farklı bir şekilde denemek istiyorum.
NOT: Evde kendin dizi film izleyerek çalış vs. diyenler için zaten bundan önce ingilizcem 0 iken bu şekilde geliştirmeye çalıştım ama bir süre sonra motivasyon eksikliği ve devamsızlık olduğu için bu sefer farklı bir şekilde denemek istiyorum.