dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
ininal alirken ne istiyoalr akradaşlar alan varmı daha onceden şoktan alicam
başka bişey hocamBenden 5 TL istemişlerdi.
Valla şoktan aldım 5 tl ye evde kurlumunu yaptım başladım kullanmaya .ininal alirken ne istiyoalr akradaşlar alan varmı daha onceden şoktan alicam
hocam şoktan para yatirabiliyozmu ve kurulumu nasıl yaptınızValla şoktan aldım 5 TL ye evde kurlumunu yaptım başladım kullanmaya .
Daha dün aldım memnun değilim her şeyde para kesiyor ya kapattırıcam yada başka karta geçicem, şok`tan para yüklersiniz 50 tl yatırdınız hesapta 48 tl oluyo oyun alıyosunuz steam 3 tl kesiyor oldu 45 tl nerde benim 5 tl?hocam şoktan para yatirabiliyozmu ve kurulumu nasıl yaptınız
Evet o konularda sıkıntı çok oluyor 115 tl lik klavye alıcaktım 120 tl yüklemiştim nolur nolmaz diye .Daha dün aldım memnun değilim her şeyde para kesiyor ya kapattırıcam yada başka karta geçicem, şok`tan para yüklersiniz 50 TL yatırdınız hesapta 48 TL oluyo oyun alıyosunuz steam 3 TL kesiyor oldu 45 TL nerde benim 5 TL?
Yani papara yoktu indirimde bitiyodeu hemen almaya çalıştımEvet o konularda sıkıntı çok oluyor 115 TL lik klavye alıcaktım 120 TL yüklemiştim nolur nolmaz diye .