Neler Yeni

İninal dan paparaya geçmelimiyim?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali

Whmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Alperen KINDAN
Tamamdır sağol gidiyorum sipariş etmeye kaç güne gelir malum hani kurban bayramında evde olamıycam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heh heh son olarak şuna yardım edin hangi karttan alayım hiç bilmiyorum.
black kart aldım ben bence hepsinden daha iyi, gelme süreside çok değişkenlik gösteriyor bana 1 haftada geldi ama 2 haftada gelen arkadaşlarım da var dediğin gibi önümüz bayram daha da uzun sürebilir.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Vede yatırma çekme 5 işleme kadar ücretsiz ya yatırmak için 5 ayrieten çekmek için 5 ,yani toplam 10mu yoksa ikisi içinde 5mi

black kart aldım ben bence hepsinden daha iyi, gelme süreside çok değişkenlik gösteriyor bana 1 haftada geldi ama 2 haftada gelen arkadaşlarım da var dediğin gibi önümüz bayram daha da uzun sürebilir.
Eee şey kargo takibi yapılabiliyormu ve bem evde olmasam başkası alabilirmi yerime?

Whmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Alperen KINDAN
Vede yatırma çekme 5 işleme kadar ücretsiz ya yatırmak için 5 ayrieten çekmek için 5 ,yani toplam 10mu yoksa ikisi içinde 5mi
ben genelde yatırdığımı çekmiyorum yaniş gerekte kalmıyor temassız olması daha pratik olduğundan

senindew bu kadar çok çek yatır yapacağını sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka

Eee şey kargo takibi yapılabiliyormu ve bem evde olmasam başkası alabilirmi yerime
Kargo takibi yapılıyor ama sanırım kartı senin alman gerekiyor çünkü kimlik numaranı ve imzanı istiyordu.

Yavuz241

80+ Bronze

Eee şey kargo takibi yapılabiliyormu ve bem evde olmasam başkası alabilirmi yerime?
Uygulamasından kargo takibi yapabiliyorsun. Kartın eve geldiğinde bizzat kendin alman lazım. Tc ve imza istiyor senden.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
papara geç tartışmasız

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Uygulamasından kargo takibi yapabiliyorsun. Kartın eve geldiğinde bizzat kendin alman lazım. Tc ve imza istiyor senden.
Kargo takibi yapılıyor ama sanırım kartı senin alman gerekiyor çünkü kimlik numaranı ve imzanı istiyordu.

Evde olmazsam nolucak birde web sitesinde ipraiş etsemde yinede uygulamadan takip edebilirim dimi?

kimlik doğrulama yapıyorum şuan.

Yavuz241

80+ Bronze
Evde olmazsam nolucak birde web sitesinde ipraiş etsemde yinede uygulamadan takip edebilirim dimi?
Aynı hesaptan girersen takip edebilirsin. Evde olmazsan kargoya gidip alırsın en kötü. Annen filan alamaz ama.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Geçmelisin

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali

HoYeon Jung

80+ Gold
Geçmelisin, İninal yavaştan ölmeye başlıyor diyebilirim. Çok fazla para kesiyor, sürekli 2TL.

Yavuz241

80+ Bronze
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ali_
Top Bottom