Neler Yeni

İninal Kart Gözükmeme Hatası!

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yiğitcan Eginli
arkadaşlar bu gün ininala para yatırdım ve cüzdana geldimi diye bakarken kartım gözükmüyor ve durduk yere gitti. Tekrar eklemye çalıştığım zaman interial server error please try again later hatasını alıyorum durduk yere ne olmuş olabailir kartımdaki para gitmez değilmi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
arkadaşlar bu gün ininala para yatırdım ve cüzdana geldimi diye bakarken kartım gözükmüyor ve durduk yere gitti. Tekrar eklemye çalıştığım zaman interial server error please try again later hatasını alıyorum durduk yere ne olmuş olabailir kartımdaki para gitmez değilmi?
Sanırım serverları çökmüş.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
İninal cüzdan uygulamasında mı ? Bende bugün para yatırcaktım şüphelendim azcık.

AviLox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Beytullah Güllü
Bende de aynı sorun oldu 2 gün önce kart gözükmüyordu . Bir-iki saat bekle sonra tekrar dene .
Para gitmez .

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Sunucu hatası vermiş büyük ihtimal, müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz kesin bilgi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,548
Üyeler
168,458
Son üye
PoyUraz
Top Bottom