Neler Yeni

İninal Kart İle Param Güvende Alışveriş Yapabilir Miyim?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İninal kartıma bir yerden 500 lira havale geldi, çekemiyorum haliyle paranın hepsini.
Bunun üstüne ekleyip Param Güvende'yle kulaklık alacağım ama Param Güvende kartı kabul eder mi?
Daha önce alışveriş tecrübesi olan var mı? @Emirhandkee

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İninal kartıma bir yerden 500 lira havale geldi, çekemiyorum haliyle paranın hepsini.
Bunun üstüne ekleyip Param Güvende'yle kulaklık alacağım ama Param Güvende kartı kabul eder mi?
Daha önce alışveriş tecrübesi olan var mı? @Emirhandkee
Param Güvende'den hiç alışveriş yapmadım ama kredi kartı seçip, kartın bilgilerini girersen kabul etmesi lazım.

500 TL size ait değilse harcamayın, başınız yanmasın.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Param Güvende'den hiç alışveriş yapmadım ama kredi kartı seçip, kartın bilgilerini girersen kabul etmesi lazım.

500 TL size ait değilse harcamayın, başınız yanmasın.
Bir yerden havale derken, kişi belirtmeye girmemek için öyle geçiştirdim. Çalıntı vs. olayı yok yoksa o.O2
Bana ait :)

@Emirhandkee
Bir sorum daha var bu kart ile alakalı, ben banka hesabına transfer yapacağım da (EFT) normal banka kartından banka kartına atıyormuş gibi gerçekleşiyor değil mi?
Herhangi ek ücret veya zaman talep etmiyor değil mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bir yerden havale derken, kişi belirtmeye girmemek için öyle geçiştirdim. Çalıntı vs. olayı yok yoksa o.O2
Bana ait :)
İyi.
Visa veya Mastercard seçin diyorsa İninal kartın üzerinde hangisi varsa onu seç.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
ininal kabul ediyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bir sorum daha var bu kart ile alakalı, ben banka hesabına transfer yapacağım da (EFT) normal banka kartından banka kartına atıyormuş gibi gerçekleşiyor değil mi?
Herhangi ek ücret veya zaman talep etmiyor değil mi?
Komisyon ödüyorsun. İninal ücretsiz yapmıyorsa hem İninal'a hemde bankaya komisyon ödersin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,402
Üyeler
172,829
Son üye